Обява

Свий
Няма добавени обяви.

вентилатора за парното днес не тръгна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• вентилатора за парното днес не тръгна

в -10 градуса сутринта той просто не пожела да завърти.
    на нито една степен.

жената каза, че и тя, и двете деца са стнали на пингвини, докато стигнат до яслите и детската градина

предното стъкло замръзнало отвътре...

и като обърнах всичко от ръководството, се оказа, че това било стандартен дерт - ако не тръгва вентилатора, то вътре е влязло вода и тя е замръзнала..

като се е постоплило, и вентиратора се е разработил

това го споделям информативно, ако на някой му се случи, да не се чуди къде е предпазителя, какво е изгоряло, и защо не духа духавелата

интересно, че конструкцията на въздухозаборника е читаво измислена, и такова нещо не би трябвало да се случва, ама - ей го на - факт е..

шуми, листа, треви и разни външни фактори около заборника няма, сняг също няма, отде се взела тая вода....

благодаря за моралната подкрепа на Спарки

До: вентилатора за парното днес не тръгна

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    жената каза, че и тя, и двете деца са стнали на пингвини,
    Абе наборе те може просто да са си пингвини знаеш ли в родилния дом дали не са ги подменили или объркали нещо пък и щом тя е пингвин ......
    Сериозно, тези дни често ми се случва да отварям моторчета, и всичките имат един проблем - старо и мръсно масло и от студа запичат във фтулките. Т.е. свали го, измий го, смажи го и би трябвало да няма проблем.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

моя миналата година при едно каране спря - когато го разглобих- ЧУДО ! Цяла химикалка в перката ! Бях я оставил на таблото и по едно време ми се губеше, явно е тръгнала нататък! Така че влизат и по-едри буклуци там
      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Абе наборе те може просто да са си пингвини знаеш ли в родилния дом дали не са ги подменили или объркали нещо пък и щом тя е пингвин ...... .

не, бе , наборе, не са
        или поне до сабахлента не бяха

Сериозно, тези дни често ми се случва да отварям моторчета, и всичките имат един проблем - старо и мръсно масло и от студа запичат във фтулките. Т.е. свали го, измий го, смажи го и би трябвало да няма проблем.
        е, то е ясна работата, че ще има разчарковане, ама баш на тоя студ ли?
        да де, за да е гадно..
        в тоя черен живот

интересно е , че обикновено смъртта на тия моторчета е предизвестена- почва се едно скърцане, скрибуцане, и тогава чак..

а това се гътна мълчаливо, като ремсист...

и сега пак не свири, и си върти нормално - лед ще да е било...

Цяла химикалка в перката
        тя химикалката може да падне отгоре през някой от отворите за обдухване на джама, ама в жипката няма калем за цяр дори, а играчките на дечурлигата се търкалят на задната седалка и по пода...

ледец, ледец е било, маммм.. му

Коментар

И моя вчера сутринта ме предаде по същия начин.Тръгнах и след 2-3 мин. като друсна в една дупка заработи...Може и да е бил замръзнал, ама както казваш колега кой в тоя студ ще се разправя с него. Е, освен ако не изпуши. Иначе няма да го чистя сега...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

утре е денят на аутопсията - днес ми беше много студено, но не мога да оставя жената и децата така

Коментар

утре е денят на аутопсията - днес ми беше много студено, но не мога да оставя жената и децата така
              По принцип парно се прави зимата Лятото на никой не му трябва
              0887632135-Краси

Коментар

Днеска ми беше още по-студено, и по-мързеливо, соътветно.....

и , като един стар електродърводелец, погледнах бушоните, предпазителите или както им се вика....

здрави, като камъни...

да, ама нашето момче - трети отгоре надолу, в левия ред, се оказа

с окислени контакти!!!!

е, оттам насетне Contact Spray, онова за мамата, още спрей и още за мамата

на всички предпазители.....

сега съм като АЕЦ !!!!

Коментар

Колега ,и аз мисля да обработвам всички гнезда за предпазителите със спрей. Значи има ефект... А , освен спрея правиш ли друго? Забърсваш ли с нещо?
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

с окислени контакти!!!!
                    за това не е виновен Президента или Премиера .... , а повишената консумация в мАторчето, дължаща се на гореописаните от мен причини Когато е малко завишена консумацията, тока не е достатъчно силен за да изгори предпазителя, но "топли" клемите и окисляват и т.н......профилактично и с учебна цел, когато ти дойде музата, свали и вентилатора, изкъпи го, смажи му втулките (лагерите) и ако е необходимо смени му четките.....и следващата петилетка жена ти няма да е пингвин

П.П. окислените клеми се търкат до блясък с шкурка (примерно 200) за мъжките и леко се пристягат (женските ), така че да влизат с леко усилие ( да не хлопат)
                    Последно редактирано от дядо владо; 11-01-09, 19:14. Причина: допълнение за "ловеца на тигри"
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

и без това темата е за "не тръгнали" детайли, да е оплача- при мен явно от студ дори и клаксона е замръзнал и не свири
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Всичко следва логичния си път...

днес отново не тръгна....

свалянето и слагането на предпазителя, не помогна

помогна гневното тръшване на дясната врата

оттам гласа на логиката тихо нашепва - моторче, лагерчета, почистване, смазване, щото иначе повишена консумация, предпазителче...

а гласа от метеорологичната прогноза силно отеква - днес температурата в Пловдив е - 14 градуса....

докато не се стопли малко времето, ще използвам ефекта на тръшването на вратата, или шут по моторчето..
                        в събота ще го транжирам

Коментар

колеги днес и мен ме сполетя същия проблем,жичкаджията го направи и каза че била изчезнала масата при вас може да е същия проблем и за това да спира и тръгва когато си поиска

Коментар

Мен ме сполетя тази съдба още в събота на срещата (опел Астра). Не съм писал, но явно трябваше. Сваляне (с много споменаване на жени), разкапсуловане (занитено е с по два удара със секач), почистване на ръждите и мизерията и смазване с двигателно масло. Едната сферична втулка излезе заедно с ротора. Откърти пластината която я крепи (много жени) и майстора ми затри дистанционната втулка на ротора. "Майстора" ми е съдружник и зет та за това споменавах всички жени в рода му без жена му . След всичкото това три пъти слагане и сваляне щото "майстора" изтърва винтовете в кутията на радиаторчето, а вентилатора се сваля откъм двигателя под чистачките.
                            В крайна сметка вентилатора върти като прахосмукачка Тайфун. В Астрата става Африка и вече ходя без потник. Само по ушанка .
                            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                              колеги днес и мен ме сполетя същия проблем,жичкаджията го направи и каза че била изчезнала масата при вас може да е същия проблем и за това да спира и тръгва когато си поиска
                              е, и масата, и столовете са си на мястото, работата е за транжорната....

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                              Мен ме сполетя тази съдба още в събота на срещата (опел Астра). Не съм писал, но явно трябваше. Сваляне (с много споменаване на жени), разкапсуловане (занитено е с по два удара със секач), почистване на ръждите и мизерията и смазване с двигателно масло. Едната сферична втулка излезе заедно с ротора. Откърти пластината която я крепи (много жени) и майстора ми затри дистанционната втулка на ротора. "Майстора" ми е съдружник и зет та за това споменавах всички жени в рода му без жена му . След всичкото това три пъти слагане и сваляне щото "майстора" изтърва винтовете в кутията на радиаторчето, а вентилатора се сваля откъм двигателя под чистачките.
                              В крайна сметка вентилатора върти като прахосмукачка Тайфун. В Астрата става Африка и вече ходя без потник. Само по ушанка .

е, те за това хората са измислили приказката за вълка и дебелия му врат...

споменавай всички наред, без задръжки, това е полезно за душевния комфорт...

в събота всичко е за аутопсия, писна ми...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X