Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем в предния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем в предния мост

imam problem s moeto daihatsu v prednia most

imam problem s moeto daihatsu v prednia most to e 1991 godina s ra4ni habove i kogato sa izkliu4eni i e vkliu4eno 4x4 varti samo zadnia most
    Пиши на кирилица!
    Срам ме е да те преведа, защото проблемът ти не е в машината...
    Прочети малко в темите преди да питаш.
    Последно редактирано от Паджеровод; 04-01-09, 17:12.

До: problem s prednia most

Тук се пише на кирилица.

А по въпроса-май се бъзикаш
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

До: problem s prednia most

Колега, прочети правилата, молим те. Може ли от първия пост да си "в тиквите"?
      Давам жокерче:Помисли върху писането на кирилица и малко по подробни обяснения. И се увери че си прочел всичко написано в подфорума на Дайхатсу.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

До: Проблем в предния мост

не се бъзика,вярно е!аз бях там и е точно така,като включи 4*4 предните не въртят,а като зацепи хъбовете въртят!
        п.п.
        туко що говорих с него-пише от телефон и се извинява за латиницата,а и не е бил наясно с правилата

Коментар

Колега хъбоветв зацепват предните колела към полуоските. И аз така се изложих оня ден. 4x4 имаш само с блокирани хъбове.. Не се обиждай. И ти май я имаш отскоро като мен. Пиши на български. Не може да нямаш Bg phonetics в езиковите настройки на клавиатурата от контролния панел... Чети във форумите има всичко... С най-добри пожелания!!!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от colosal Преглед на мнение
            не се бъзика,вярно е!аз бях там и е точно така,като включи 4*4 предните не въртят,а като зацепи хъбовете въртят!
            п.п.
            туко що говорих с него-пише от телефон и се извинява за латиницата,а и не е бил наясно с правилата
            А според теб какво е предназначението на хъбовете?
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Съвсем добронамерено - основната ви грешка е, че не четете, а бързате да изстреляте въпрос.
              Хъбовете, заедно с вискомуфата, системите за 4Х4 и още някои неща са най дискутираните във форума и въпреки това е ясно, че никога няма да спрат въпросите по тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                А според теб какво е предназначението на хъбовете?
                е добре ако не зацепиш,хъбовете нямаш 4*4 така ли?-и не можеш да караш с по-вече от 70-80км/ч? защото знам че чупи разрядката ако караш с зацепени хъбове с по-голяма скорост-и впрочем търся такава информация из форума ,ама не намирам точно това(може и аз да не я разбирам)

Коментар

п.п.
                  Честито,много сте близо да откриете топлата вода.
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

раздатката зацепва предния кардан (е в някои случаи задноия ама да не усложняваме картината)
                    хъбовете зацепват колелата към моста

за да имаш 4х4 трабва и раздактата и хъбовете да са включени

ако няма междинен диференциал не може да се кара в режим 4х4 на твърда настилка
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

благодаря на всички!целия проблем дойде от там че моята е 97год и хъбовете явно са автоматични,а неговата не е така-ама нали затова е този форум да питаме неща който незнаем-все пак не всички имаме такива технически познания(ако ги имах нямаше да съм във форума)
                      най-доброжелателни поздрави

Коментар

благодаря на всички!целия проблем дойде от там че моята е 97год и хъбовете явно са автоматични,а неговата не е така-ама нали затова е този форум да питаме неща който незнаем-все пак не всички имаме такива технически познания(ако ги имах нямаше да съм във форума)
                        най-доброжелателни поздрави
                        Ама то е писано бе, пичове. Писано е с фермани тук. Сигурно и народната библиотека няма да ни побере.

Четете, преди да питате. Или поне опитайте. Цялата тема звучи като гаден майтап, не на място.

Тук има хора, дето са готови да помагат почти за всичко, но за да се случи се изискват малко усилия и от ваша страна.

Преди година и половина не се бях качвал в джипка. Сега на тема "DAIHATSU FEROZA" съм почти енцилкопедия, точно благодарение на тоя форум, и хората в него.

Успех с четенето и въпросите от тук нататък.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X