Обява

Свий
Няма добавени обяви.

реглаж на предница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• реглаж на предница

Здравейте, моята Фероза открай време тегрли леко надясно, и съм решил да я водя на реглаж. Препоръчайте някой сервиз тук в София, след който да не започне да ми тегли наляво, демек изпитан сервиз....с координати ако може. Благодаря !
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: реглаж на предница

От 30 години ползвам сервиза на СБА на ул. Филип Кутев. Това е в кв.Хладилника. Майстора си е същия и си разбира от работата, нищо,че е доста занемарено.

Коментар

Автоцентър Голди-кв.Горна Баня тел.0888472226
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

или vladi333 - от другата страна на София, което от двете ти е по-удобно. Все са наши хора.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Опита ли да размениш местата на предните гуми? Може да започне да тегли на другата страна. Ако положението остане същото - прави реглаж.
          Моя Пасат има този проблем и майстор, който се занимава с реглаж на предници ме посъветва на разменя предните гуми. Оказа се прав. Взе да тегли в обратната посока т. е явно е от гумите и не е нужен реглаж. Странно, но при оглед на гумите не виждам разлики.

Коментар

Аз съм с Кобри, а те са с посока и не става размяната. При първа възможност след празниците ще я заведа на реглаж, не че дърпа много, но предпочитам всичко да ми е перфектно

Изникна ми още един въпрос, сравнително маловажен. Не си струва да отварям нова тема и ще питам тук:
            Става дума за съединителя. Карал съм няколко Ферози, като забелязах, че на моята съединителя е с една идея по-твърд от нормалното. Смазвах жилото, смазвах и механизма на педала. Резултата е същия- при повече каране ме заболява коляното от натискане. Не мисля, че самият съединител ми е за смяна , но се чудя защо педала е по-твърд и как мога да си го пооправя без съществени разглобки ????
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

при мен беше същото, но като смених комплект съединител, омекна.
              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Онзи ден бях в атосервиз Експрес на Vladi 333 в Дружба и останах доволен макар че не свършихме докрай работата по Фронтерата (остана да се регулира страничния наклон). Тел за връзка 979 15 15 намира се на бул. Амстердам 5. Успех

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                  Не мисля, че самият съединител ми е за смяна , но се чудя защо педала е по-твърд и как мога да си го пооправя без съществени разглобки ????
                  Пробвай първо да свалиш жилото и да раздвижеш и да го смажеш ефекта напараво е смайващ моят педал може да го натисне и 5 годишно дете.Обаче ако това не помогне отиваш на смяна ама трябва да е истински щото пак ще е твърдо...
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Важно е,и да не е пречупено някъде жилото,на Самурая на един приятел беше пекарано кофти на едно място правеше остра чупка-съответно педала беше твърд.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X