Здравейте, моята Фероза открай време тегрли леко надясно, и съм решил да я водя на реглаж. Препоръчайте някой сервиз тук в София, след който да не започне да ми тегли наляво, демек изпитан сервиз....с координати ако може. Благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
реглаж на предница
Свий
X
-
До: реглаж на предница
Опита ли да размениш местата на предните гуми? Може да започне да тегли на другата страна. Ако положението остане същото - прави реглаж.
Моя Пасат има този проблем и майстор, който се занимава с реглаж на предници ме посъветва на разменя предните гуми. Оказа се прав. Взе да тегли в обратната посока т. е явно е от гумите и не е нужен реглаж. Странно, но при оглед на гумите не виждам разлики.
Коментар
-
Аз съм с Кобри, а те са с посока и не става размяната. При първа възможност след празниците ще я заведа на реглаж, не че дърпа много, но предпочитам всичко да ми е перфектно
Изникна ми още един въпрос, сравнително маловажен. Не си струва да отварям нова тема и ще питам тук:
Става дума за съединителя. Карал съм няколко Ферози, като забелязах, че на моята съединителя е с една идея по-твърд от нормалното. Смазвах жилото, смазвах и механизма на педала. Резултата е същия- при повече каране ме заболява коляното от натискане. Не мисля, че самият съединител ми е за смяна , но се чудя защо педала е по-твърд и как мога да си го пооправя без съществени разглобки ????2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Онзи ден бях в атосервиз Експрес на Vladi 333 в Дружба и останах доволен макар че не свършихме докрай работата по Фронтерата (остана да се регулира страничния наклон). Тел за връзка 979 15 15 намира се на бул. Амстердам 5. Успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеНе мисля, че самият съединител ми е за смяна , но се чудя защо педала е по-твърд и как мога да си го пооправя без съществени разглобки ????моят педал може да го натисне и 5 годишно дете.Обаче ако това не помогне отиваш на смяна ама трябва да е истински щото пак ще е твърдо...
RAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар