Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за малко и без фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• за малко и без фероза

Вчера както си карах по черните патища, и саответно през доста локви се мина, и моя джип изгаснааааа??? след около 1 час, запали но на 2 3 цилиндара, и като поработи се управи засега.вапроса ми е следният как да си предпазя делкото от вода, след като целият ми джип отдоло е с ламарини(оригинални и допалнителни), и пак се мокри, а и замалко да засмуче тиня.

До: за малко и без фероза

Най-добре мини на дизел. Ако не си вземи хубав компресор са подсушаване. И по-полека през локвите.

Коментар

Сигурен ли си, че е от делкото? Читави ли са ти кабелите? Премери ги с уреда да няма някой фирясал. Виж и капачката да няма пукнатини.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Нови кабели, нова капачка, нов палец, ново уплътнение на делкото (при мен не се наложи). Евентуално нова бобина, ако е сдала.

Капачката има мущук за проветрение набий маркуче на него, и го изкарай някъде високо. Аз не съм слагал, но като я карам на пароструйка си работи безгрижно.

Няма кабели, по-дърти от 5 години, в които да си сигурен че са в ред. Такива на над 10, със сигурност са тотал щета.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имах и аз същия проблем с минаването през локвите и проблема се оказа липса на уплътнение на дистрибуторната капачка
          Голяма глупост наистина ама така си е не знаеш кой умник преди теб какво е правил
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Абе и аз съм газил в локви, но подобен проблем ми се е появявал само веднъж- при миене на двигателя на водоструйка. После близо половин час работеше като на 3 цилиндъра. Според мен джипа ти си е наред- просто си попрекалил с локвата
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
              Абе и аз съм газил в локви, но подобен проблем ми се е появявал само веднъж- при миене на двигателя на водоструйка. После близо половин час работеше като на 3 цилиндъра. Според мен джипа ти си е наред- просто си попрекалил с локвата
              Влади, ако всичко е наред, след миене с пароструйка на двигателя, той трябва да си работи безгрижно. Мога да демонстрирам. Е, или поне преди година, като го мих за последно, си работеше. По-горе пише какво съм сменил.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И при мен първите две миенета минаха безгрижно. Но на третото си бях наумил да напръскам и с Мегльо, и задълбах сериозно с водоструйката, та може би това беше причината
                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X