Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов фен с DAIHATSU FEROZA!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов фен с DAIHATSU FEROZA!

Да ,касае се за едни съпротивления от реотан,ама по-нататък не знам как се изчислява каква дебелина и колко дълго да е и т.н.В момента ме занимават други простотии по колата,оказа се че не мога да си сложа задните седалки,защото дупките някак са запушени,а на мястото на едната дупка има направо отвор около 15мм ,като че ли нещо е изстръгнато от тамПредполагам трябва да има едни планки на които да има отвори с нарязана резба на тях,за които се завиват болтовете на седалките.Моля ,ако може някой колега да снима как трябва да изглежда мястото за свързване на седалките с болтовете,за да видя как ще се справя с електрожена да заваря някакви подобни на оригиналните!

Коментар

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
      Да ,касае се за едни съпротивления от реотан,ама по-нататък не знам как се изчислява каква дебелина и колко дълго да е и т.н.В момента ме занимават други простотии по колата,оказа се че не мога да си сложа задните седалки,защото дупките някак са запушени,а на мястото на едната дупка има направо отвор около 15мм ,като че ли нещо е изстръгнато от тамПредполагам трябва да има едни планки на които да има отвори с нарязана резба на тях,за които се завиват болтовете на седалките.Моля ,ако може някой колега да снима как трябва да изглежда мястото за свързване на седалките с болтовете,за да видя как ще се справя с електрожена да заваря някакви подобни на оригиналните!
      Снимай си седалките, щото има няколко варианта седалки, и захващането им е различно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето как ми изглежда задната седалка,а това са отворите на които трябва да се монтират седалките,НО няма дупки,а май и резба не виждам.Дори едната има голяма дупка ,която съм запълнил с монета и силикон абе кофти работа.Дайте идея как да монтирам седалките?[url=http://img141.imageshack.us/my.php?image=p1040190xw0.jpg]. А тези кабелчета в задната врата,някои знае ли какво захранват.Като ги свържа започва нещо да брамчи отзад,като ги ракача спира.Това се пада точно над буксата ,която захранва осветлението на регистрационната табела.Благодаря ви за мненията предварително!

Коментар

А тези кабелчета в задната врата,някои знае ли какво захранват.Като ги свържа започва нещо да брамчи отзад,като ги ракача спира.Това се пада точно над буксата ,която захранва осветлението на регистрационната табела.Благодаря ви за мненията предварително!
          Като гледам куплунга е с два извода, значи има три варианта:
          1. Отключване и заключване за вратата.
          2. Осветление на номера.
          3. Пръскалка за задното стъкло.

Не се вижда много ясно от снимката как са разположени изводите- ако са като на този за осветление на номера, значи е за моторчето за пръскалката за задното стъкло, а ако са едно то друго ( 00 ) тогава е заключването на вратата.
          Това според документацията.

Колкото за седалките, зависи дали много ти се занимава и дали мислиш да ги сваляш често.
          Най-лесно е с болт който да мине през отвора от долу и от горната страна с гайка. Ако сложиш по-големи шайби от долу мисля, че няма да имаш проблем.
          Последно редактирано от gusa; 12-12-08, 18:34. Причина: Добавка за седалките
          LZ1GUS

Коментар

Дупките за захващане на седалките,са точно ръждивите петна които се виждат на снимките.Може при демонтажа болтовете,да са се скъсали (99% сигурно),затова сега няма как да завиеш каквото и да било в тези отвори.Ако имаш възможност,погледни под колата,да видиш стърчат ли болтовете отдолу.
            Може да опиташ даги разпробиеш,след което да пренарежеш резбата.
            Другия вариянт-разпробиване с по-голямо свредло и заваряване на нови планки с гаики.
            Успух.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              Дупките за захващане на седалките,са точно ръждивите петна които се виждат на снимките.Може при демонтажа болтовете,да са се скъсали (99% сигурно),затова сега няма как да завиеш каквото и да било в тези отвори.Ако имаш възможност,погледни под колата,да видиш стърчат ли болтовете отдолу.
              Може да опиташ даги разпробиеш,след което да пренарежеш резбата.
              Другия вариянт-разпробиване с по-голямо свредло и заваряване на нови планки с гаики.
              Успух.
              Защо да не може да използва старите отвори ? С център прави точка по средата на болта, малка бургия 4 мм. Пираня Кобалт на Бляк & Декер и започва да разпробива, после на 6, 7 мм и накрая от скъсания болт не остава нищо.Препоръчвам този модел бургия защото върха и е със специална форма и много добре подвежда, другото е че е много твърда и пробива прецизно.Последно гледах комплект такива бургий в Практикер на цена около 60 лв. комплекта 1.5 мм до 8мм.
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Благодаря за съветите,сигурно ще разпробивам ,то се е видяло,но без заваряване няма да се мине,единия болт е направо изстръгнат от метала и както казах е зейнала дупка 15мм на мястото му.Дали може да ме насочите към някой добър заварчик,че аз не съм много сръчен с електрожена или пък направо там където ще ми оправят нещата,мерси!

Коментар

http://enc.drom.ru/3330/Това е линка приятелю за всички проблеми с винтилатора за парното.Явно големите братя преди нас са оценили тази прекрасна джипка.Успехи.
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Здравейте на всички!
                    От днес и аз съм със Фероза!
                    Започвам с подготовката!

Коментар

Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнение
                      Здравейте на всички!
                      Започвам с подготовката!
                      Честита да ти е.

Прегледай раздела и ще си отговориш на много въпроси. А ако има нещо друго - питай.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте на всички!
                        Започвам с подготовката!
                        Честито колега! Много приятни моменти с Ферозката ти желая!
                        И безаварийни!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Здравейте на всички!
                          Започвам с подготовката!
                          Честито - добре дошъл

Коментар

Честито и от мен Стягай и подкарвай да видиш какъв е кеф.

малко офф ... Марянка ти до къде стигна с твойта?
                            Георги Танев (0+)
                            Land Rover Discovery 1 300 TDi
                            Land Rover Club Bulgaria
                            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Честито!
                              Ще чакаме и снимки на представянето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X