До: Нов фен с DAIHATSU FEROZA!
Да ,касае се за едни съпротивления от реотан,ама по-нататък не знам как се изчислява каква дебелина и колко дълго да е и т.н.В момента ме занимават други простотии по колата,оказа се че не мога да си сложа задните седалки,защото дупките някак са запушени,а на мястото на едната дупка има направо отвор около 15мм ,като че ли нещо е изстръгнато от там
Предполагам трябва да има едни планки на които да има отвори с нарязана резба на тях,за които се завиват болтовете на седалките.Моля ,ако може някой колега да снима как трябва да изглежда мястото за свързване на седалките с болтовете,за да видя как ще се справя с електрожена да заваря някакви подобни на оригиналните!
Да ,касае се за едни съпротивления от реотан,ама по-нататък не знам как се изчислява каква дебелина и колко дълго да е и т.н.В момента ме занимават други простотии по колата,оказа се че не мога да си сложа задните седалки,защото дупките някак са запушени,а на мястото на едната дупка има направо отвор около 15мм ,като че ли нещо е изстръгнато от там

Коментар