Обява

Свий
Няма добавени обяви.

прагове за F300/91

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• прагове за F300/91

Отмесец имам F300.Много и се кефя, но започвам да проглеждам за проблемите.Забелязвам, че праговете и са позагнили.В магазините по Ботев и Цар Симеон няма.Ще даде ли някой акъл?

До: прагове за F300/91

Ами варианта е да ти направят някъде. После грундираш боядисваш и качваш на колата.

Коментар

Другия вариянт-оглеждаш за масов автомобил с прагове с подобна форма,(нещо-голф 3,опел астра),купуваш,доработваш.Нищо няма да паснее без преправяне.Железарите дето огъват прагове,докарват формата горе-долу,та и там работата е същата.
      Успех!
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Абе, май все пак по-добре е с правени. От по-дебела ламарина да са барем. Тия по магазините понякога имам чувството че са от вестник. На колега на хлОпела преди години изгниха отново само за една година.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Абе, май все пак по-добре е с правени. От по-дебела ламарина да са барем. Тия по магазините понякога имам чувството че са от вестник. На колега на хлОпела преди години изгниха отново само за една година.
          Е,не се ли обработят отвътре и от 4 мм ламарина да ги огънат,пак ще изгният.Както казва баща ми-"Ръжда и жена тръгнат ли,неМа спиране" ,но поне да не са много на често похожденията...

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Е,не се ли обработят отвътре и от 4 мм ламарина да ги огънат,пак ще изгният.Както казва баща ми-"Ръжда и жена тръгнат ли,неМа спиране" ,но поне да не са много на често похожденията...
            Това ясно, и все пак, дупки за една година...
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Това ясно, и все пак, дупки за една година...

Ми,така са ги сложили...Аз затова спрях да кърпя коли,кажеш на някого цена,той вика...,ааа Гошо ,ше ми ги смени за половината пари...,на другата пролет,...бе,не може ли нещо да направиме,че пак цялата кола е в ръжда...
              Като махнеш новия праг,по-зле от десет годишен такъв,по-лошото е,че и да вземеш нов,няма за какво да го хванеш,и вътрешните слоеве изгнили.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X