Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джанта и гума _ Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• джанта и гума _ Варна

здравейте на всички!
    трябва ми джанта с гума за резервна. гледах на една морга под Владиславово искат 150лв, някак много ми се видя.
    дайте ми, моля идея къде да търся, че и път ме чака скоро. не съм много сигурна, че ако се наложи ще си сменя сама, ама поне да имам
    сега съм с 195|80|15

До: джанта и гума _ Варна

Първоначално публикуван от Shanan Преглед на мнение
    здравейте на всички!
    трябва ми джанта с гума за резервна. гледах на една морга под Владиславово искат 150лв, някак много ми се видя.
    дайте ми, моля идея къде да търся, че и път ме чака скоро. не съм много сигурна, че ако се наложи ще си сменя сама, ама поне да имам
    сега съм с 195|80|15
    Моята резервна джанта от Витарата ми стана излишна.Джантата е перфектна, но гумата има балон.За 30 лв. ти я пращам или мога да ти я донеса на състезанието в Шумен ако ще идваш

(Витарата в ляво)
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Pach много благодаря за предложението. Още малко ще обиколя из града да потърся, ако не намеря ще ти пиша да се уговорим за транспорта. Виждам, че една джанта на този рамер трудно ще открия. Кога е това състезание, сигурно някой от приятелите ни ще идва там, ще я вземе.

Коментар

Pach много благодаря за предложението. Още малко ще обиколя из града да потърся, ако не намеря ще ти пиша да се уговорим за транспорта. Виждам, че една джанта на този рамер трудно ще открия. Кога е това състезание, сигурно някой от приятелите ни ще идва там, ще я вземе.
        На 7.8.12 сме в Шумен.Ако ти е късно, не е проблем да ти я изпратя по Еконт с наложен платеж.А ти като търсиж джанта имай предвид че на: Дайхацу, Сузуки, Киа са с еднакво междуболтово разстояние, само вътрешния диаметър имаше малки разлики.

Коментар

за утре имам последнен вариант тук, ако не стане вече ще се уговаряме твърдо. време за търсене нямам, реших да пътувам в събота с другата кола.
          благодаря ти пак!

Коментар

за утре имам последнен вариант тук, ако не стане вече ще се уговаряме твърдо. време за търсене нямам, реших да пътувам в събота с другата кола.
            благодаря ти пак!
            ОК, пиши ако решиш нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X