Здравейте колеги имам проблем с роки 2.8 турбо дизел, яви се проблем с паленето и на топло и на студено време сутрин колата пали адски трудно а миналата зима нямаше проблеми сега в студа няма никакви признаци, открих проблем с подгряването- нещо датчика който е по температура дето определя дали да греят свещите или не явно нещо се е скапал защото подгрява за 1-2 сек само, добре подадох му директно с кабел на свещите и палеше но пак трудно а сега на студа изобщо неможе оттам помислих за проблем в нафтата да спада отвих трубичките към диузите но идва нафта, е това е от мен аиде някои ако има идеи да помага а като запали един път след това пали от раз ще ви бъда много благодарен ако дадете някои съвет
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с палене - Роки
Свий
X
-
До: Проблем с палене - Роки
Или подгревни свещи (трябва да ги извадиш и да видиш дали са читави), или нанай компресия. Може да се премери като свалиш подгревните свещи.
1-2 секунди не е добре. Поне 5 трябва да са. Но виж първо самите свещи дали са в ред, и дали работят всичките.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Такива ядове брахме с един микробус Форд Транзит. След като изпълнихме повелята "Смених всичко, пак не пали" бяхме на път да го хвърляме. Тогава един стар майстор ни открехна, че е от маслото. Вече 2 зими пали от четвърт, но с хубаво масалце.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Моето Роки грее за около 20-30 сек. и после включва за около 3 сек. и така от 5 до 20 пъти в зависимост от температурата на двигателя.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар