Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DAIHATSU TERIOS-2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DAIHATSU TERIOS-2006

Мнения за новите/2006- DAIHATSU TERIOS/TOYOTA RUSH ?

мнението ми за повечето нови машини 4х4 е, че стават основно за асфалт. тва дет ти го питасх не съм го виждал, но е съмнително за извън пътя, максимум за черен, според мен субаръ е по оферта, поне си е кола а не полу кола

Коментар

Нещо повече за TERIOS-?

Коментар

)))))))))))))

Коментар

???

Коментар

Ауди-куатро или Субару. Това е за зимата и нормален път.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Последното читаво нещо от Дайхатсу е ... Роки .... или ... Уаилдкат ...
              Но не се правят вече ....

Тудей ... Уи мейк ит компакт ... (това е девиза) .... само това правят !!!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Това го прави и TOYOTA под името RUSH и ще излезе на пазара през месец МАЙ. Оборудван е 4WD Full-time,LSD в задния мост,блокаж и VSC.Подходяща ли е за жена,и въобще струва ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от BEGO
                  Подходяща ли е за жена,и въобще струва ли си?
                  феминизъмъ каде е???

кажи за какво ти трябва точно. евентоално и дефиниция за това какво е добро... така де, не се ли научихте, че трябва поне малко конкретност за да има поне с леки зачатаци на изчерпателност, отговор.

Коментар

Трябва ми компактен SUV.Кога се включва блокажа и лесно ли става това?При изключен блокаж имали разлика в управлението сравнено с предното предаване?Real-time на Honda по добро ли е?

Коментар

Трябва ми компактен SUV.Кога се включва блокажа и лесно ли става това?При изключен блокаж имали разлика в управлението сравнено с предното предаване?Real-time на Honda по добро ли е?
                      Блокажа си е включен постоянно но това не е пълен блокаж а LSD потърси из форума има 500 станици поне на тая тема, иначе за 4х4 е слабо, малко по-дълбок сняг и си дотам а за кал да не говорим, вътре е с размерите на трабант много е некомфортно и тясно освен това междуосието е като на теснолинейка и предполагам че лесно ще се обръща, но все пак мнението ми не е миродавно тъй като не съм карал/притежавал такова чудо, само веднъж на алеко гледах един как 30 минути си разрива предна дясна гума тъй като не можеше да помръдне ( задните 2 бяха в преспа) аз го питах иска ли да го дръпна но той се засегна на тема джип и продължи упорито да рие със ската си.
                      no signature no problems

Коментар

Благодаря,fanatic.До колкото разбирам ти си гледал стария модел.Новия е с база 2580мм за сравнение RAV4-2490mm.
                        Дугите размери-4075/1745/1695мм.Това бива ли?А за блокажа и LSD
                        явно съм се подвел.Ще трябва да поразпитам още.

Коментар

Благодаря,fanatic.До колкото разбирам ти си гледал стария модел.Новия е с база 2580мм за сравнение RAV4-2490mm.
                          Дугите размери-4075/1745/1695мм.Това бива ли?А за блокажа и LSD
                          явно съм се подвел.Ще трябва да поразпитам още.
                          Гледай сега, при положение че джипчето ще е чисто ново и ще го кара жена ти, мисля че избора е добър ( сигурно и цената не е висока)
                          просто не трябва много да се възгордява че кара джип защото задължително ще закъса , но все пак виж цените и на другите в този клас и тогава си прецени.
                          no signature no problems

Коментар

Това си е много хубава колица, задрава и дурако-устойчива.Виш колко време оцеляха при сотаджийте, башка всичките им опити да ги строшът!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Това нящо имаше ли демултипликатор изобщо? Щот май не......
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X