Здравейте колеги,покарах малко off road днес с моята Feroza и ми се случи нещо-поокопах се в една малка вадичка доста/така че предните фарове аха да ги окалям,бронята си беше под вода/-както и да е драпнаха ме излязох,ама ме драпнаха след 30-тина мин.Перката си въртеше направо във вода,че като излязох почна да ми присвирва те тоя ремък на алтернатора-въпроса ми е трябва ли да го натягам сега и ако да от къде и как става?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремък на Алтернатора
Свий
X
-
До: Ремък на Алтернатора
Ремъка се притяга от динамото ако искаш пробвай не е трудно и виж как се държи щото май след толкова работа във вода и кал може и да се е разтегнал така че може да има и вероятност да се смени ама и това не е тежко упражнение и няма място за притеснение. УспехRAV 4
F650GS
-
Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнениеРемъка се притяга от динамото ако искаш пробвай не е трудно и виж как се държи щото май след толкова работа във вода и кал може и да се е разтегнал така че може да има и вероятност да се смени ама и това не е тежко упражнение и няма място за притеснение. Успех
А каде е пустото динамо???
Коментар
-
Цвиленето на вентилатория ремък ти е най-малката грижа. Виж дали е влязла кал при ангренажния ремък. Ако имаш и най-малко съмнение, че водата е стигнала до обтяжната ролка разглабяй и чисти преди да е станало късно.
P.S. Също така провери дали предният диф не е пийнал една студена вода.Последно редактирано от Иван Горчев; 08-11-08, 21:47.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар