Търся да купя за един колега дюзи за инжекцията,че я закъса горкия неще да му пали даже на бензин,ако някой има нещо предвид моля пишете!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дюзи за инжекцията!!!
Свий
X
-
До: Дюзи за инжекцията!!!
Аз имам... от 50 кубикова "инжекция" дюзи... ама моите са зелени и не знам как ще са ти на дължина....Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнениеТърся да купя за един колега дюзи за инжекцията,че я закъса горкия неще да му пали даже на бензин,ако някой има нещо предвид моля пишете!!!
Колега, какви дюзи, за каква кола... а година на производство, а мотора какъв е, и кой вид е инжекциона.... или викаш - дюзи некви... колкото да запали колата....
-
Ако не пали и на газ НЕ са дюзите.....ама от клавиатурата на компаПървоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнениезакъса горкия неще да му пали даже на бензин,ако някой има нещо предвид моля пишете!!!
толкова.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Абе как за каква кола бе колега,в кой форум се намираме-нали на Дайхацу що за въпрос-За Фероза става въпрос не за Опел Къдет 1.3Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеАз имам... от 50 кубикова "инжекция" дюзи... ама моите са зелени и не знам как ще са ти на дължина....
Колега, какви дюзи, за каква кола... а година на производство, а мотора какъв е, и кой вид е инжекциона.... или викаш - дюзи некви... колкото да запали колата....
!!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар