Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дюзи за инжекцията!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дюзи за инжекцията!!!

Търся да купя за един колега дюзи за инжекцията,че я закъса горкия неще да му пали даже на бензин,ако някой има нещо предвид моля пишете!!!

До: Дюзи за инжекцията!!!

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение
    Търся да купя за един колега дюзи за инжекцията,че я закъса горкия неще да му пали даже на бензин,ако някой има нещо предвид моля пишете!!!
    Аз имам... от 50 кубикова "инжекция" дюзи... ама моите са зелени и не знам как ще са ти на дължина....

Колега, какви дюзи, за каква кола... а година на производство, а мотора какъв е, и кой вид е инжекциона.... или викаш - дюзи некви... колкото да запали колата....

Коментар

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение
      закъса горкия неще да му пали даже на бензин,ако някой има нещо предвид моля пишете!!!
      Ако не пали и на газ НЕ са дюзите.....ама от клавиатурата на компа толкова.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
        Аз имам... от 50 кубикова "инжекция" дюзи... ама моите са зелени и не знам как ще са ти на дължина....

Колега, какви дюзи, за каква кола... а година на производство, а мотора какъв е, и кой вид е инжекциона.... или викаш - дюзи некви... колкото да запали колата....
        Абе как за каква кола бе колега,в кой форум се намираме-нали на Дайхацу що за въпрос-За Фероза става въпрос не за Опел Къдет 1.3 !!!!!

Коментар

Колега, DAIHATSU не прави само ферози. А и ферозовия двигател не е единствения бензинов двигател на DAIHATSU.

Та така. Друг път уточнявай. По-лесно е.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X