Обява

Свий
Няма добавени обяви.

feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• feroza

Здравейте!!!
    От седмица съм собственик на Фероза и засега нямам впечатления от колата,защото още съм в период на обслужване!Надявам се тук да открия отговорите на някои въпроси!Засега съм сменил масла,филтри,ремък,ролка,антифриз.Искам да питам,каква мислите е причината на таблото да светне жълт надпис "чек енджин"!
    Ферозата е януари1992,на нея обаче пише "Роки",щото доколкото разбрах е била предназначена за американския пазар!Знаете ли също дали има разлики във Ферозите за Америка и Европа!
    Поздрави!!!

До: feroza

Здравей,честита придобивка,много да те радва и да те отведе където поискаш!
    Ето няколко теми за четене - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12254 , http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19412 , http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31031 .

Някъде из темите Спорки е описал как се прави самодиагностика на Фероза.Като видиш каква грешка дава ще може по-точно дасе каже защо свети "чек енджин".Ферозата имали монтирано АГУ?
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Мерси за пожеланията!
      Да,Ферозата има АГУ!
      Ще разкача клемите за двайсетина минути и пак ще ги свържа и ще видя какво ще стане!Подсказаха ми,че е светнала за първи път в събота,след като предния ден и слагаха сд-то и колонките!
      интересно ми е и защо смениха само два филтъра-маслен и въздушен!Не трябва ли да има и горивен!Като цяло не разбирам много,но се надявам покрай ферозката за навляза в час!
      Ще трябва да си търся и предни мигачи,че единия е доста изгнил!Искам и да питам за прозорците!Най вероятно е била с ръчни прозорци,съдейки от следи по вратата,а после пригодени на ел!сега ще ми се иска отново да съм с ръчки,че доста патих с предната кола!Сега прозорците са подпряни с дъски и дано не ми излезе много скъп ремонта по тях!
      Иначе съм доволен,че по ходовата част няма ръжди,дано и с двигателя всичко е ок!

Коментар

Аз също искам да те поздравя с добрия избор и да ти пожелая да си жив и здрав и дълги години да те слуша ферозката.Би ли ми казал дали е инжекция или карбуратор

Коментар

Инжекция е.

Коментар

Ако ти остане време .... мини да и хвърля едно око ....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да, беж при CarTest.

Ако сервиза му беше в София, доста работа да съм му създал.

Има и горивен филтър. Малко по-трудно се намира от другите, но не е особен проблем. Смени и него.

А Check engine може да ти свети заради газта. И грешката сигурно е заради откачени дюзи. Само предположенийце де. 2 пъти съм описвал как да видиш конкретния номер на грешката, така че се разрови. Не ми се описва трети път.

Ама за най-лесно - намини през колегата CarTest.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Feroza-та на американския пазар не беше ли Fourtrack? Поправете ме ако греша...
                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Feroza, Fourtrack, Rocky .....
                  Всичко е тотално размазано за различните пазари .....
                  Няма оправия!

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Здрасти на всички!
                    Лампичката за грешки не свети вече,сигурно е било нещо покрай обслужването!
                    CarTest,мисля,че вече си я виждал!Днес или вчера!Ако ти си с това Роки до хотела на крайречния,то и друго Роки май няма(особено като това там)!А и на тази пише Роки,но е Фероза
                    Сега остава проблема с вратите!

Коментар

Ъхъ ......
                      Вашия човек откачи акумулатора за малко ....

Коментар

Привет!!!
                        На стопа зад шофьорското място е счупено стъклото и малка част от него го няма!Може ли да ми кажете къде могат да се намерят такива козметични части,щото да вземам цял стоп заради стъклото ми звучи кофти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X