Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дюзи на инжекциона

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дюзи на инжекциона

Колеги здравейте,оказва се че не съм каръл много на бензин това лято и трябвало да се почистят дюзите/така е според нашите майстори тука/-една сутрин се опитах да запаля на бензин ама греда,след малко въртене запали ама неможе да се форсира като хората!Питам ги как да разберем че са дюзи не казват!Казвам дай на компютър да я закачим-не можело бил много стар и незнам си какво си!!!
    Бензиновата помпа работи,управлението на дюзите го има/като махна бушона направо спират/,на този регулатор има едни маркучета-като махна едното става по-добре ама пак не е както трябва,абе казаха ми че ставало по-добре щото регулатора работел и обогатявал сместа-абе докарват го до дюзи!!!

Въпроса ми е какви са симптомите за задръстени дюзи и дали не искат само парите да ми вземат да се окаже нещо друго и защо не може да се закачат на комп нашите джипки?????

До: Дюзи на инжекциона

Еми, симптомите са тия, дето казваш. Ама същото става и от скапан регулатор на налягане, и от скапана помпа, която работи на ръба.

И от скапан MAP сензор (мамка му и сензор, душицата ми изкара ).

И от скапана lambda сонда, ама това само на загряло, тъй че сигурно няма да е тя.

Единствения начин да разбереш е като измериш налягането на горивото. Ако е в норма (2.2-2.8 кг/см2), значи търси причината в дюзите или MAP-а.

Но е най-вероятно щом си карал дълго на газ, да са дюзи. Заведи ги да ги изчистят с ултразвук, и от тука нататък похарчвай и бензинец от време на време - така ще ги поддържаш в изправност.

Все пак добрата новина е че не са се спекли съвсем, та е много вероятно чистенето с ултразвук да е успешно, че ако трябва да търсиш нови ще се видиш в приключение.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В магазините продават добавка към бензина за почистване на дюзите. Описана е дозировката и коментар, че трябва да се изгори поне един резервоар бензин. Имам две коли, които работят на газ, но палят на бензин. Въпросния проблем се появява от време на време като прекъсване в някой от цилиндрите, поради което пали по-трудно. Лекувам го успешно с въпросната добавка.
      Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
        В магазините продават добавка към бензина за почистване на дюзите. Описана е дозировката и коментар, че трябва да се изгори поне един резервоар бензин. Имам две коли, които работят на газ, но палят на бензин. Въпросния проблем се появява от време на време като прекъсване в някой от цилиндрите, поради което пали по-трудно. Лекувам го успешно с въпросната добавка.
        Успех!
        Да, понякога върши работа, но не трябва да се очакват чудеса. Ултразвука за съжаление няма алтернатива.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Оказаха се дюзи наистина-след почистване с ултра звук направо си запя мотора,сега ще покарам на бензинец малко че страх лозе пази!Ще му взема и една добавчица за всеки случай!

Коментар

От къде си? И къде я кара да ги чистят. Ще е полезно да се знае.

Коментар

От Силистра съм и ги почисти с ултразвукова вана Бисер-намира се срещу стария стадион/Булкрис/!Той много не се нуждае от реклама,тук всички го знаят щото е голям капацитет!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X