Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Фероза

Съгласен съм с теб,но нямам време .Ако знаеш някой във Варна който
    може да свърши тази работа,ще съм ти много благодарен,естествено си плащам ако не е цифромания естествено.

Коментар

То мисля всеки които ремонтира коли може да я ошета тази работа. Не е кои знае какво.
      Няма определен човек. Аз или си ги правя сам колите или ги водя при един двама познати когато нямам време. Евентуално мога да питам някои от тях.

Мисля си, че като нямаш време не е трябвало да си купуваш фероза.
      Последно редактирано от Deian_g; 09-10-08, 15:02.

Коментар

С последното изречение някак не съм съгласен - изкарваш Ферозата японски аналог на Москвича, което е АБСОЛЮТНО невярно!
        Твърдението ти е приемливо за старите коли по принцип, но с това, че представяш Ферозата като "направи си сам", никак не съм съгласен!
        Поврежда се по-рядко от доста "яки" джипове всъщност!

Коментар

Абсолютно си прав.
          Ако не гниеха повече от москвичи.

Вероятно като се сменят тръбите ще се окаже, че е изгнил резервоара, както вече по горе е споменато. След това ще се сблъска човека с смяната му което си е приключение и всеки уважаващ себе си механик ще каже "миии не знам няма такова нещо". После ще се окаже, че те тръбите не са изгнили съвсем случайно ама и едни железа покрай тях са изгнили.

Хубаво возило за цената си но изисква време за да е в пътя.
          Последно редактирано от Deian_g; 10-10-08, 09:33.

Коментар

От: Проблем с Фероза

Добре, я да повдигна малко тази стара тема...заинтригувахте ме с това да се подменят тръбите с медни това е добре миналата година пропуснах да отида с феро на откриването на лова именно заради такава тръбичка според мен и ако има в Бургас някъде където мога да оставя дядо Феро за да го направят това нещо , както и да сменят маркучите ще съм Ви благодарен и ще почерпя разбира се ...

П.С. За резервоара..не се притеснявам, правих нов 20 л. и наместих до него газовата бутилка и всичко това е отдолу хванато с шини вече 1 година жестока експлоатация и няма проблем .....двама майстори ми го правиха , първия си остави ръцете та втория до оправя, но в крайна сметка стана ...е първия майстор загуби клиент в мое лице, а вторият се сдоби с такъв , но това е друга бира
            И за гниенето съм съгласен, но аз дадох да я позакърпят отдолу и я намазаха с шангре...и се получиха нещата ...но иска още
            Последно редактирано от p_dzatara; 02-08-14, 09:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X