Обява

Свий
Няма добавени обяви.

daihatsu Gran move

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• daihatsu Gran move

Здравеите!Прегледах всички теми ,но не видях нищо за gran move.Имаме 3 месечен проблем с компютара които не можаха да решат в нито един сервиз в Бургас.Моля помогнете -да продалжаваме ли да опитваме или ......Има ли някаде наистина сервиз на daihatsu ?

До: daihatsu Gran move

А какъв е проблема конкретно?
    Коя година е джипката?
    Кой/какъв двигател? (кубатура, гориво, и други "подробности")

Не че в случая съм в състояние да помогна, но това са важни уточнения за колеги, които евентуално са наясно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ама това, до колкото го видях в Нет-а, е ван-че. Има ли 4х4 и какъв му е двигателя ?
      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Колата е произведена 1998г двигател 1.5i бензин проблема е че припалва и след секунда гасне.

Коментар

И кои каза че е от компютъра? Има ли OBD букса? Какви грешки записва?

Коментар

Има такава букса.В първите 3 сервиза маисторите не разбраха какъв е проблема а в четвъртия маистора 99%бил сигурен че компютъра и имобилаизера са повредени .Не каза че дава грешка .

Коментар

Има такава букса.В първите 3 сервиза маисторите не разбраха какъв е проблема а в четвъртия маистора 99%бил сигурен че компютъра и имобилаизера са повредени .Не каза че дава грешка .Звъняхме в няколко сервиза за японски части но компютър няма.Никои от сервизите няма нужната програма а просто налучкват ми се струва.

Коментар

Щом припалва ,според мен, не е компа . търси повредата някъде по бензиновият път. Почни от филтрите, после помпата/ да се измери налягането/ и накрая дюзите. Този двигател 1,5 е почти същият като от лек автомобил Нисан. А това което шофираш е ван и не е 4х4 ,нали?
                :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Благодаря ти за съвета- ще пробвам и дано да стане най после.Да колата е ванче и не е 4х4.

Коментар

На имобилайзер ми намирисва...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Дайхацу нали е дъщерна фирма на Тойтота. В Бургас има фирмен сервиз на Тойота и там работи наш колега от Форума. Струва ми се добра идея колата да иде там.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Проверих в нета и излезе само на "Индустриална"9 за този сервиз ли става дума?Да няма някои друг?Благодаря предварително!

Коментар

А мойта прави същото като и изключа MAP сензора. Но е съвсем различна система от твойта, предполагам. (А пък може и да не е).

Лощото е че ако звъннеш в DAIHATSU - България, ще те заболи глава.

Абе, кога ще се организираме да ги утрепем тия? За един мижав MAP сензор ми обявиха 960лв. без ДДС Щото, рьиш ли, митото било много голямо.

Намерих си по параметри друг за 120.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Проверени са :помпа дюзи филтър -в изправност . Ако може разяснете МАР сензора къде да го търсим че мъжа ми "такова животно не познава".

Коментар

Еми колата или е с MAP сензор (мери вакуума във входящия колектор), или е с MAF сензор (мери потока входящ въздух - така наречения дебитомер), а може и с двете, а може и с MAF + 2 MAP-a, единия за вакуума, другия за атмосферното налягане.

Снимайте двигателя и ми пратете снимка на посочения горе e-mail! Иначе не мога да гадая. Най-вече при снимането обърнете внимание на вкодащия колектор и маркучетата около него.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X