Колеги,вчера забелязах че ми играят леко предните колелета-веднъж ги претягахме тези лагери ама явно са за смяна-някой да знае размер и дали се намират лесно,а пък ако от нещо друго стават още по добре!!1
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лагери на главините отпред!!!
Свий
X
-
До: Лагери на главините отпред!!!
Размера най-вероятно е стандартен, макар че живота понякога крие и изненади.
Не помня някой да е сменял, а размера може да се види чак при разглобяване. Имаче могат да се намерят само някакви номера от производителя, като авточаст, и сътоветно често на няколко пъти по-висока цена.
И аз имам лек луфт на едното колело. И хъбовете трябва да си чистя и смазвам, ама все не стигам до там.Не съм успял да намеря информация точно какви лагери са.
Ама като се има в предвид че по скоростите и раздатката, всичко, що е лагер, е все стандартно, надали и на главините ще е нещо различно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнениеКолеги,вчера забелязах че ми играят леко предните колелета-веднъж ги претягахме тези лагери ама явно са за смяна-някой да знае размер и дали се намират лесно,а пък ако от нещо друго стават още по добре!!1sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеи защо реши че трябва да сменяваш лагери, луфт трябва да има но щом питаш по добре иди при човек дето знае как да ти направи луфта , при лагерите е по голям проблема при стегнат лагер , и обърни внимание на законтрянето щом се разхлабват или кажи на маистора да обърне внимание,
Ако някой умник ги е сменил с по-меки, те ти луфт постоянно, колкото и да ги законтряш.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
луфта не е проблем, можеш да го обереш, но пак оставяш лек луфт. Външния лагер го има при FAG и не скъп, а вътрешния го има на койо.На вътрешния лагер вътрешната черупка е по широка откъм шенкела с 3мм. На FAG има подобен на вътрешния 32008.
Външен лагер 32007 , вътрешен 32008JR3 ,семеринг 72/54/10Bertone freeclimber 1.8 115hp
Коментар
-
Мимо, направо приемам това като камък(к`ъв камик то цела фадрома) в моята градина
Днеска на "ескорт"-а невидимка, който карам обикновенно задра лагер на предна главина на "цариградско"...весело изживяване. Мразя монтьорския труд, но се наложи да се омърлям, а и да чета поради дупки в познанията ми. та к`во се оказа ПО КАТАЛОГ конусни лагери за предна главина на форда се стягат с 220Nmа аз веднъж ги бях сменял и ги бях остави с лекичък луфт
за сравнение на джантата се стягат със 100Nm, на Джипчо (пак конусни) според литературата със 136 и след това да върна около 1/6 оборт, колелото да се върти свободно!? това пък според американците, на други коли като е писъл "Юли" трябва да има луфт! Преди да започнеш да си нанасяш финансови шамари и да се впуснеш в приключение съпостви макс. инфо как в същност трябва да е точно на твоята кола.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Днес един майстор забеляза лек луфт и в моето предно пасажерско колело. Тия дни ще сменям маншон на вътрешното каре и ще кажа на майстора да погледне и това... дано действително стане с притягане....2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Само не разбрах ......
Дайхацу един модел джипки ли произвеждат ...
А може и да се повече, ама .... всички са с еднакви главини и лагери ....???
Ето един отчет:Последно редактирано от CarTest™; 28-08-08, 17:58.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Добре бе, толкова ли неможе да усетиш дали лагера е за смяна, когато е - в свижение той направо "вие", "бучи"... луфт требва да има, ама има луфт и луфт. Ако се съмняваш вдигни съответното колело и го завърти, ако се чува ромолене, щракане и т.н. тогава е за смяна...Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеСамо не разбрах ......
Дайхацу един модел джипки ли произвеждат ...
А може и да се повече, ама .... всички са с еднакви главини и лагери ....???
Ето един отчет:Явно всички сме приели че е фероза. Мойта има лек луфт откакто я купих. На същото колело. На другото няма. Ама и шум на лагер няма. Само луфт. Най-вероятно е за лек реглаж.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар