Колеги от вчера ми притропа нещо и като погледнах отдясно края на амортисьора направо си ходи и удря в болта дето го държи-има някакъв тампон там!Казаха ми,че ставал от някой от руските автомобили ама аз да си питам-ако някой знае размер и от какво H E L P!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за тампони на амортисьора
Свий
X
-
До: Питане за тампони на амортисьора
Не взимай от оранжевите, или всякакви различни от черни. Скапват се бързо - мойте за 3 месеца се напукаха, и вече има луфт, макар и не голям.
Вземи си оригинални черни. По възможност пликчето да е със син етикет - това са тия, които вграждат в новите коли. Цената пак е смешна.
Успех.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Предстои и мойте да ги сменям. Пак.
Ще видя и при мен как ще се представят черните.
Въпреки че при тая цена и лесното сменяне, може да се сменят и всяка седмица ако е нужно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПредстои и мойте да ги сменям. Пак.
Ще видя и при мен как ще се представят черните.
Въпреки че при тая цена и лесното сменяне, може да се сменят и всяка седмица ако е нужно.,все ще са гресирани и раздвежени...
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар