здравейте колеги аз също имам feroza но искам да сменя джантите защото са алуминиеви от какво може да станат
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
джанти за feroza
Свий
X
-
До: джанти за feroza
витара, самурай, роки, нива, май и УАЗ.
Оригиналните са 15 цола, 6 или 6.5 инча ширина, ЕТ/офсет 19.
5 отвора, 139.7 междуболтово, ако не се лъжа.
Всичко що е с 5 отвора и междуболтово 139.7мм, можеш да сложиш. Стига да се побере.
А какво им е на алуминиевите джанти, та искаш да ги сменяш?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Ето тук нещо което би ти свършило работа.
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=33634
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=33639LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
-
Първоначално публикуван от genkogenev Преглед на мнениеОт лада Нива не стават !Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
То и друго не става - офсета им е голям и положителен. На оригиналните нивови. Централния отвор се оправя. Макар че мисля че централния отвор не е проблем. Поне без пластмасовите капачки на ферозата. С капачки наистина може и да не стават.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако искате да престъргвате централен отвор на джанта си помислете че най малкото изместване на отвора какво ли става с баланса на гумата? Повечето баланс машини балансират на централен отвор.Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениеАко искате да престъргвате централен отвор на джанта си помислете че най малкото изместване на отвора какво ли става с баланса на гумата? Повечето баланс машини балансират на централен отвор.
И точно обратното - като се махнат капачките, повечето джанти започват да стават.
С нивови не съм пробвал, но и не ми се е налагало.
А централен отвор се докарва с достатъчна точност, че да не влияе. Въпроса е дали си струва играчката.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако съм те разбрал правилно, искаш да смениш алуминиеви за стоманени, ако искаш можем да си ги сменим аз съм със стоманени а искам алуминиевиHonda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар