счупи се карданът на Териоса (1998 г.). Явно си е бил счупен преди да го купя. В Дайхацу са изумени, че такова нещо може да се случи, което не им пречи да ми искат 1400 лв. за нов кардан. Някакви идеи как да стане по-евтинко? Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
счупен кардан на Териос
Свий
X
-
До: счупен кардан на Териос
Ето http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...936&f1=details ,един на части се продава.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
ако не стане , аз на 4 ти юни заминавам за англия за две семици(живот и здраве) и та преди близо месец вудях един териос в моргата ударен вколонката от дясната стана но май удара не беше стигнал до тунела , та ако е още там и кардана му е на място, ще ти пиша от там какво е положението и за какви пари става въпросHonda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнениеако не стане , аз на 4 ти юни заминавам за англия за две семици(живот и здраве) и та преди близо месец вудях един териос в моргата ударен вколонката от дясната стана но май удара не беше стигнал до тунела , та ако е още там и кардана му е на място, ще ти пиша от там какво е положението и за какви пари става въпрос?
На добър път и весело да си изкараш!
Коментар
-
Първоначално публикуван от millennius Преглед на мнение...А и в Англия карданите да не са обратни?...
Не са.
Виж същата година дали има Terios-и с различни двигатели. Ако има, може да са с различни кардани. Ако не, едвали има с различни.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
[Виж същата година дали има Terios-и с различни двигатели. Ако има, може да са с различни кардани. Ако не, едвали има с различни.[/quote]
У wiki пише, че от 1997 до 1999 са се едни и същи:
http://en.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Terios#Versions
Благодаря за отзивчивостта!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар