Обява

Свий
Няма добавени обяви.

счупен кардан на Териос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• счупен кардан на Териос

счупи се карданът на Териоса (1998 г.). Явно си е бил счупен преди да го купя. В Дайхацу са изумени, че такова нещо може да се случи, което не им пречи да ми искат 1400 лв. за нов кардан. Някакви идеи как да стане по-евтинко? Благодаря!

До: счупен кардан на Териос

Едва ли би могъл да намериш употребяван кардан за Териос, но ако качиш някоя снимка и размерите на карданчето, накой може да те насочи с какво по-достъпно може да го замениш.

Коментар

Ето http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...936&f1=details ,един на части се продава.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Какво точно и как е счупено. По принцип повечето счупени неща са поправими. А в дайхатсу са на процент .

Коментар

пусни снимка да се види кое е счупено
          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Благодаря на всички, които се отзоваха! Утре ще карам Териоса на един майстор дето поправял кардани, но ако не стане ще викам "неволята".

Коментар

ако не стане , аз на 4 ти юни заминавам за англия за две семици(живот и здраве) и та преди близо месец вудях един териос в моргата ударен вколонката от дясната стана но май удара не беше стигнал до тунела , та ако е още там и кардана му е на място, ще ти пиша от там какво е положението и за какви пари става въпрос
              Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                ако не стане , аз на 4 ти юни заминавам за англия за две семици(живот и здраве) и та преди близо месец вудях един териос в моргата ударен вколонката от дясната стана но май удара не беше стигнал до тунела , та ако е още там и кардана му е на място, ще ти пиша от там какво е положението и за какви пари става въпрос
                Много благодаря! Кардана го поправиха, ама майсторът рече да си търся за всеки случай оригинален втора ръка, така че ще ми е от полза твоята информация. Само дето не знам дали всички Териоси са с еднакви кардани. Моят Териос е от 1998 г. и става дума за предния кардан. А и в Англия карданите да не са обратни ?
                На добър път и весело да си изкараш!

Коментар

Първоначално публикуван от millennius Преглед на мнение
                  ...А и в Англия карданите да не са обратни ?...
                  Не са.

Виж същата година дали има Terios-и с различни двигатели. Ако има, може да са с различни кардани. Ако не, едвали има с различни.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

[Виж същата година дали има Terios-и с различни двигатели. Ако има, може да са с различни кардани. Ако не, едвали има с различни.[/quote]

У wiki пише, че от 1997 до 1999 са се едни и същи:
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Terios#Versions

Благодаря за отзивчивостта!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X