Както си карах Ферозата по един сравнително разбит път, изведнъж ми направи впечатление, че като изкл. от скорост и колата вдига оборотите до около 2000. После погледнах стрелката за загряване и температурата беше на мах. Охладителната течност беше изтекла цялата, при това изведнъж. Както и да е , прибраха ме на дърпане. На следващияден разглабянето показа, че по някакъв начин перката е скъсала част от радиатора в най-долният му край
Не би трябвало, при никакви обстоятелства, перката да може да достигне до радиатора. Остава варианта нещо да се е пъхнало там ! При наличието на дифузор за въздуха, не мога да си обясня как точно се е получило това. Вече отстраних повредата, но все още за мен си остава загадка как точно се стигна до нея.
П.с. Ферозата няма челен удар, разстоянието от радиатора до перката е съвсем нормално, самата перка с вискомуфа е сравнително нова- като взех джипа тъкмо беше сменена !

П.с. Ферозата няма челен удар, разстоянието от радиатора до перката е съвсем нормално, самата перка с вискомуфа е сравнително нова- като взех джипа тъкмо беше сменена !
Коментар