Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще си пазарувам фарове, някой иска ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще си пазарувам фарове, някой иска ли?

Ще си купувам кристални фарове за ферозата. Стават още на DAIHATSU ROCKY, NISSAN PATROL, един куп тойоти сузукита и тем подобни. В прикачения списък са всички коли, за които стават.

Спрял съм се на тия 3 варианта:

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll....cWAT.m240.lVI

2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll....cWAT.m240.lVI

3. http://cgi.ebay.com/D-86-93-TOYOTA-S...QQcmdZViewItem

Излизат между 40 и 60 долара комплекта, някои вървят заедно с крушките, но те са от боядисаните в синьо, така че поне за мен няма значение. Ако се комбинираме цената може и да падне, може и не.

Ако има желаещи да казват. Утре ги поръчвам. Засега съм се спрял на тия с лупите.

Да го ду.ат моргите!!!

Само едно уточнение: Не гледайте ниските продажни цени. Това е масова практика в eBay. После си избиват парите от шипинга. По този начин като се търси сортирано по цена, стоките с ниска цена излизат най-отгоре - това е номера - да ги видят повече хора.

Не го правя за печалба, и затова при поискване ще предоставя всички документи, свързани с реалното плащане.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от sparkybg; 22-04-08, 15:38.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Ще си пазарувам фарове, някой иска ли?

Колега мислиш, ли че тези китайски фарчета за 5 или за 20 $ ще светят повече от месец? Спести си парите за нещо друго, тези фарове не стават за нищо, ще се матират точно след 2-3 месеца и ще започнат да светят много по-слабо от 15 годишните с които си в момента.
    no signature no problems

Коментар

Всъщност реалната цена с доставка в САЩ e около 30-40 долара.

Имаше и разни OSRAM, PHILIPS, GE и тем подобни, но с нормално стъкло. Цената пак подобна. Тук същите са по 80 лева единия.

Кое ще се матира, рефлектора ли? Щото са стъклени, а стъклото със сигурност няма да се матира.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Далече съм от мисълта да те отказвам да си ги купиш.
        с брат ми мислихме доста за неговия гранд и това което прочетох за тези евтини фарчета в Америка, е че рефлектора се скапва изключително бързо и трябва да се купуват други. Там си ги сменят всяка година това не им е проблем.
        Ако все пак си купуваш гледай със сигурност в транспорта да ти е включена застраховка, че има огромна вероятност да дойдат в насипно състояние.

П.С. ти на кое викаш рефлектор? Аз си мисля, че това е вътрешното сребристо покритие на самия фар?
        no signature no problems

Коментар

Ми то моя единия така или иначе е почнал да се скихва. Ще се види.

Тук най-марковото, което намерих е тайванско (евентуално). От морга не ща, а и са на цената на нови.

Тия с лупите ги пращат по куриер, но ще се види колко са читави.

За вторите в списъка четох наляво надясно и не съм попадал на оплаквания.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Ми то моя единия така или иначе е почнал да се скихва. Ще се види.

Тук най-марковото, което намерих е тайванско (евентуално). От морга не ща, а и са на цената на нови.

Тия с лупите ги пращат по куриер, но ще се види колко са читави.

За вторите в списъка четох наляво надясно и не съм попадал на оплаквания.
            Да споделиш като дойдат, че ми е интересно, може пък да излязат качествени.
            no signature no problems

Коментар

Здравей, смятай и мен . Сандански

Коментар

Първоначално публикуван от mar4o Преглед на мнение
                Здравей, смятай и мен . Сандански
                Сметнат си вече.

А за резултата със сигурност ще докладвам. Най-малкото за да се изфукам.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Ще си купувам кристални фарове за ферозата. Стават още на DAIHATSU ROCKY, NISSAN PATROL, един куп тойоти сузукита и тем подобни. В прикачения списък са всички коли, за които стават.

Спрял съм се на тия 3 варианта:

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll....cWAT.m240.lVI

2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll....cWAT.m240.lVI

3. http://cgi.ebay.com/D-86-93-TOYOTA-S...QQcmdZViewItem

Излизат между 40 и 60 долара комплекта, някои вървят заедно с крушките, но те са от боядисаните в синьо, така че поне за мен няма значение. Ако се комбинираме цената може и да падне, може и не.

Ако има желаещи да казват. Утре ги поръчвам. Засега съм се спрял на тия с лупите.

Да го ду.ат моргите!!!

Само едно уточнение: Не гледайте ниските продажни цени. Това е масова практика в eBay. После си избиват парите от шипинга. По този начин като се търси сортирано по цена, стоките с ниска цена излизат най-отгоре - това е номера - да ги видят повече хора.

Не го правя за печалба, и затова при поискване ще предоставя всички документи, свързани с реалното плащане.
                  Включи ме ако има за TLC LJ70,1986 г. Кръгли са и не можах да намеря /видя/.
                  Кажи за плащането!
                  Благодаря!
                  Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                    Включи ме ако има за TLC LJ70,1986 г. Кръгли са и не можах да намеря /видя/.
                    Кажи за плащането!
                    Благодаря!
                    Намерих това:
                    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/79-87...1765QQtcZphoto

Цена с доставката - 80лв. Има и такива с нормално стъкло на същия продавач.

Коментар

Каквото си харесал за теб .... умножи по две ...
                      Рокито няма да ходи сляпо я ........
                      Само кажи, къде, как да ти пратя парички?!
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

От моя скорошен опит с подмяна на фаровете на Патрола - има по-лесно, по-евтино, по бързо, по-надеждно и по-европейско решение..... Търсете Явор Вромос на лични за оферти

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                          От моя скорошен опит с подмяна на фаровете на Патрола - има по-лесно, по-евтино, по бързо, по-надеждно и по-европейско решение..... Търсете Явор Вромос на лични за оферти
                          Е мъцни какво имаш в предвид. Внася ли такива, що ли?

Ако имаш в предвид ксенони, вече съм напазарувал такова. Просто единият ми фар си е тръгнал, и затова ги сменям.

CarTest: Първото в списъка отпада, понеже приемат плащане през PayPal само за САЩ и Канада. Остават т.2 и т.3

Аз още се колебая кое от двете.

До тук заявили са:
                          1. Моя милост - още се чудя от кои вид
                          2. mar4o - от вида в т.3
                          3. CatTest - избери си. Шипинга няма да падне, така че е все тая. Така или иначе ще ги поръчвам поотделно, за да не се внася мито и ДДС.
                          4. box1 е под въпрос - а и между другото, опитвал ли си да си търсиш тук? Твоите са доста разпространени, и мисля че би трябвало да има на прилични цени. Дали не стават от Golf 2-ка?

И едно удочнение - това, което ще поръчвам не е цял фар, а само вътрешното тяло - рефлектора със стъклото + крушки (които няма да ползвам, че не искам да заприличвам на голфаджия). Точно каквото се вижда на снимките.

Ще пратя лично да Явор, да видим какво ще каже по въпроса.

Коментар

Звъннах на Явор. Оказа се че има фарове на WESEM, близки по размер с нашите. Прикачил съм PDF-а с описанието. Може да се наложи леко преправяне, за да влязат, тъй като са с по няколко милиметра по-малки по размер - и на височина, и на ширина, но пък са много бюджетно и достъпно решение.

Та... преценявайте.

Аз все пак реших да се пробвам с американските. Ще си взимам от тия без лупи (т.2 от изброените по-горе линкове).

Моля всички желаещи да потвърдят ако искат и те. Няма значение от кой вид, защото ще се поръчват като отделни поръчки. Предполагам ще дойдат за между 10-дни и 2 седмици. Понякога идват по-бързо, рядко по-бавно.

Ще ги поръчвам утре по това време.

До тук заявили:
                            1. Аз - без лупи
                            2. mar4o - с лупи
                            3. CarTest - предполагам без лупи като мен, но ако искаш от другите - кажи.
                            4. box1 - кажи дали са такива като тия, дето съм изнамерил, и дали искаш. Пак ти препоръчвам да потърсиш тук (в България) - почти съм сигурен че има, а може и по-евтини да са.

Който потвърди - пИчели, който не - не пИчели.

Ориентировъчна цена - около 65 долара с доставката до България за комплект. +/- някакви левчета смятам че не е проблем. Като ги поръчам ще постна окончателната цена на всеки комплект, според това, което ми е дръпнато от кредитната карта.
                            Прикачени файлове

Коментар

За мен с лупи .... .....
                              Нека се различавам ... хем да видиш и ти кои са по готини ...
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X