Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теглич за Фероза ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теглич за Фероза ?

От къде да взема и по колко вървят ?

До: Теглич за Фероза ?

Вчера този човек от Петрич ми изпрати един кардан. Без да го видя беше в добро състояние. За теглич наложения платеж и доставката до Варна ще е към 10-15 лева макс /ама теб не те знам къде си/. Та ако искаш може да провериш. Иначе пазарлък. Първата му цена е колкото иска да вземе. Втората колкото се спазарите.

Коментар

Опитай на 0898327627.Човека е от Габрово и продава Фероза на части,макар че ако имаш малко шлосерски умения би могъл да пригодиш всеки теглич.

Коментар

Първоначално публикуван от simba Преглед на мнение
        Опитай на 0898327627.Човека е от Габрово и продава Фероза на части,макар че ако имаш малко шлосерски умения би могъл да пригодиш всеки теглич.
        Благодаря !

Коментар

Здравейте.Ами и аз да се възползвам от темата.Благодаря за инфото до момента,ще звънна,но искам да Ви кажа че и на мен ми трябва един теглич за наш колега от Варненско.Като помогнете на титуляра на темата да си намери,моля ви да ме имате предвид.Благодаря и успех!
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X