Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза - проблем с подаването на гориво.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза - проблем с подаването на гориво.

Здравейте колеги! Днес си регистрирах ферозата в КАТ и се опитах да я покарам из София. Казвам опитах се, защото колата не ще да върви, няма ,мощност и се форсира само на празен ход и то до около 4500 оборота.По време на движение повече от 2500 оборота е абсурд да качи. Това което аз мисля(не твърдя че съм прав) се върти около подаването на гориво или малко вероятно - проблем с центровката на двигателя.Второто не ми се вярва, защото ниските обороти са добри....почти де, не са напълно стабилни.
    Моля за съвет хората имащи опит с инжекциони, аз досега съм карал само карбураторни машини.

До: Фероза - проблем с подаването на гориво.

Виж,ангренажния ремък,да не е прескочил някой зъб...
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

здрасти
      смени си горивният филтър когато се задръсти пропуска по малко гориво

Коментар

Смени ли филтри и за бензина ?

Коментар

Преди да се чудиш какво е, смени масло, ангренажен ремък, ролка и другите ремъци,смени всички филтри. Регулирай клапани, регулирай си празния ход. Смени свещи, ако трябва и кабели. Направи центровка на запалването.

Ако пак е същото, търси нещо по инжекциона. Може да са запушени дюзи, може да е регулатор на налагане, може да е бензинова помпа.
          А тия неща, които съм изброил по-горе така или иначе трябва да ги направиш, ако искаш да имаш някакво доверие на джипката си.

За съжаление не мога да ти препоръчам сервиз, защото мойта не съм я водил.

Само за информация - ниски обороти трябва да държи стабилни, в смисъл без прекъсвания и подскачания.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря на колегите за отзивчивостта! В момента пазарувам необходимите консумативи и докато не ги сменя не мисля да карам колата.
            Приемам и съвети за съответните магазини.

Коментар

Обикаляш по Симеон и Ботев всичките. Където те устроят парите - взимаш. Араби избягвай. На Козлодуй също има няколко магазина.

Като купуваш ремъците ги огледай да не са на 100 години.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Огледай да няма спукани маркучи на някой вакумче или да не смучи въздух от друго място.
                Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                тел. 0898327627
                Радослав

Коментар

Днес се позанимавах с колата - смених филтрите и маслото, но нищо не се промени, значи горивния филтър отпада като проблем.
                  Между другото имаше някакъв странен шум, мислех че е от двигателя, но се оказа от бензиновата помпа - легнах отдолу и се уверих - свири, стърже, като си сложа ръката на нея вибрира.
                  Питам се дали при това положение подава достатъчно гориво към двигателя?
                  И се питам какво е това цилиндрично нещо разположено до помпата под 90 градуса спрямо нея в което също влизат маркучи разни?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X