Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член на клуб "Фероза"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов член на клуб "Фероза"

Здравейте, колеги! След дълго членство във фенклуба на Фероза, от днес реално притежавам дълго чаканото джипче. Колата е 1995г. внос от Италия и е невероятно запазена откъм тенекии.Двигателя също ми звучи добре, другото ще го покаже бъдещето.
    Ще я ползувам като семейна и за лов, раздатката е FULL TIME, което малко ме издразни преди покупката, но една такава се справя добре в ловния ни район, така че се примирих с това.
    Тук е пълно с запознати с материята хора и се надявам на ползотворно сътрудничество с всички!

До: Нов член на клуб "Фероза"

Честита придобивка.

Бъди сигурен че тук ще срещнеш много хора готови да помагат. Раздатката ако толкова те дразни се сменя. Въпрос на едни пари. Всичко друго им е еднакво.

Напиши си в профила откъде си. Ще е полезно на всички.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честито и от мен!
      От Томар Ауто ли я купи? На Околовръстен път.

Коментар

Добре дошъл, колега!!

Коментар

Мерси за пожеланията! Имам какво да пипна по джипа, но мисля, че не е много ....засега.Смених консумативите, остава да сменя бензиновата помпа и едно каре на предния кардан и излизам от бокса.

п.с. Да, от "Томар" я взех, Тони ми каза за дефектите които знае, аз намерих още 1-2 , направи ми прилична отстъпка и си стиснахме ръцете.
          Фактически най-голямо внимание обърнах на купето и рамата - бяха образцови и затова и простих другите неизправности.Основния яд в момента ми идва от бензиновата помпа - трябва да я сваля за "мостра", ама в тая кал нещо не ме влeче въргалянето.
          Последно редактирано от Любо Димитров(lama69); 15-04-08, 18:20. Причина: сгрешена буква

Коментар

Помпата е ваншна/сигурно го знаеш вече/Заменяема е с от всички подобни модели ,стига дебита да не е по малък.Става въпрос за цена...
            :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Първоначално публикуван от genkogenev Преглед на мнение
              Помпата е ваншна/сигурно го знаеш вече/Заменяема е с от всички подобни модели ,стига дебита да не е по малък.Става въпрос за цена...
              Да, запознах се с местоположението на помпата, когато я чух как вие и чегърта на умряло, ама тогава беше сухо времето.
              Иначе се разходих по Симеон и Ботев, най-ниските цени бяха 80лв. за втора ръка и 120лв. за нова китайска.За оригинална в момента няма да мога да отделя средства, така че, ще рискувам с употребявана.
              Дано съм късметлия, щото то си е на късмет.

Коментар

Поддържам мнението на "Спарки бг " от друга тема че,помпа на старо е малко рисковано.Вътре има доста гумени уплътнения и ако е седяла доста време суха.......... лошо.дано извадиш късмет !
                :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Смених днес помпата с нова. Лошото е, че проблема си остава. Та ще отправя тук една молба - препоръчайте ми добър сервиз за диагностика на инжекциона на Фероза, имам свалено ръководството, но нямам никакво време след работа да се занимавам с това.

И един въпрос - какъв по дяволите може да е скапания проблем, при положение, че лампата за двигателя не отчита никакви грешки???
                  При контакт светва и като запаля загасва, това е, друга индикация няма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X