Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хъбове за Фероза- от къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хъбове за Фероза- от къде ?

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    "бул. Евлоги Георгиев №74 тел/факс 9433192 тел.9430050

Мерси за координатите ! Нямат налични в момента, но иначе цената, която ми обявиха, е 136 лева на брой.

Направих запитване и във фирма AVM- пратиха ми мейл с координатите на официалния си представител за БГ- споменатия по-горе...... ето подробни координати http://209.85.135.104/search?q=cache...g&ct=clnk&cd=1

там ще имат края на февруари, цената е 392 лева за комплект
    Последно редактирано от Vladislav Kostevski; 22-01-08, 11:01.
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Егати. Тия като чуят "европа", и дай да ги обереме. За разните му американски джипове струват по 70-100 долара комплекта.

На твое място бих сложил УАЗови, ако са чувствително по-евтини. На ферозата ще са вечни. Като свършиш работа докладвай какво си решил и направил, че ще е полезно и за други колеги предполагам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
        Мерси за координатите! Нямат налични в момента, но иначе цената, която ми обявиха, е 136 лева на брой.
        Това е приемвлива цена. Ама защо на мен ми казаха друга преди време??? Все едо. Казаха ли ти кога ще докарат и въобще ще имат ли, или само с поръчка?
        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          Това е приемвлива цена. Ама защо на мен ми казаха друга преди време??? Все едо. Казаха ли ти кога ще докарат и въобще ще имат ли, или само с поръчка?

Предвид, че говорих с жена и обяснението на дедайла ми беше малко трудно от този факт, не съм сигурен дали ме е разбрала ТОЧНО за какво питам. А и забравих да я питам дали става въпрос за ръчни или автоматични. Ако някой има нужда от хъбове и желание- да звънне и да поразпита по- обстойно и после да сподели тук....
          Относно цените в щатите- според сайтовете, които разгледах, цената варира около 70-110$ за всякакви хъбове, не само за американски джипове. Имам възможнжст за поръчка от там, тъй че сериозно обмислям и този вариант.

А къде в София мога да видя за УАЗ-ови, за които колегата по-горе твърди, че пасват без преправяне ?

Здравко от Петрич има налични само автоматични, на цена от 150 лева комплекта

P.S. - По каталог, някои Рокита са с 26 шлици, а Ферозата е с 24 за всички модели, тъй че няма гаранция, че УАЗ-ов хъб ще пасне !
          Последно редактирано от Vladislav Kostevski; 22-01-08, 16:48.

Коментар

Относно цените в щатите- според сайтовете, които разгледах, цената варира около 70-110$ за всякакви хъбове, не само за американски джипове. Имам възможнжст за поръчка от там, тъй че сериозно обмислям и този вариант.
            Да, ама никъде не намерих за фероза/спортрак/фортрак/роки. Ти изнамери ли някъде?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение

Колеги ... вгледайте се в хъбовете на Рокито ....
              И не задавайте ненужни въпроси.
              Точно от УАЗ са тези хъбове
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                Точно от УАЗ са тези хъбове
                Добре де, дайте някаква цена, ако сте наясно. Също с колко шлици са?

Коментар

Цената на хъбовете за УАЗ е от 70 до 140 лв. за двата.
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

А някакви телефони или координати на фирма/магазин, където да могат да се видят, или да се попита с колко шлици са? Или някъде в интернет спецификация/ръководство?

Само да уточня: Хъбовете на ферозата са с 5 болта и 24 шлици PCD 90.

На някои рокита са с 26 шлици. Ако са с 26, няма да станат. А аз подозирам че случая, за съжаление, е точно такъв.

Коментар

Разглобява се УАЗ-ковия хъб и се вади "зъбчатката" в която влиза полуоската. Прави се нова с вътрешни шлици за полуоската на Дайхацуто и външни, като за хъба. Другото е преходен фланец от 5 на 6 болта.
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        Разглобява се УАЗ-ковия хъб и се вади "зъбчатката" в която влиза полуоската. Прави се нова с вътрешни шлици за полуоската на Дайхацуто и външни, като за хъба. Другото е преходен фланец от 5 на 6 болта.
                        Което ако не могат да се намерят оригинални върши работа, но иначе май като пари ще дойде колкото за AVM.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Което ако не могат да се намерят оригинални върши работа, но иначе май като пари ще дойде колкото за AVM.

Мдаа, май баш така ще дойдат! Преправяния точно в тази част не съм склонен да предприема

Коментар

На мен преди доста време двата ми струваха 120-130 лв. Двата.
                            С всичко!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Мдаа, май баш така ще дойдат! Преправяния точно в тази част не съм склонен да предприема
                              Влади, виж в темата за ферозата с ляв волан. Човека е в Лондон, и там по моргите имало ферози. Аз му споменах че търсиш хубове, и може да ти прати лично. Ако искаш пък ти го изпревари.

Коментар

аз в мойта си тема писах че в лондон намерих в една морга две ферози иса спортрак ще питам колко искат за хъбовете , мисля че бяха ръчни, и ще ти напиша тука колко ще са като пари ако те устройва ще ги взема и ще намеря начин да ти ги пратя пък после ще се оправяме някак
                                Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X