Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж за Daihatsu Rocky

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокаж за Daihatsu Rocky

Здравейте, някои слагал ли е блокаж на заден диференциал на Daihatsu Rocky. Търсих в Пловдив, но ми казаха че не се предлага. Ако няма как, нещо може ли да се пригоди. Може да се мисли и за смяна на моста.... Моля, дайте ми идеи
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

До: Блокаж за Daihatsu Rocky

Слагай редукторни.2 фланеца на карданите и си готов...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Слагай редукторни.2 фланеца на карданите и си готов...
      Евала, вие тия фланци вече половин година не моете да ги сложите. Не се оправдавай са че Кията е на пружини и независимо отпреди, това са подробности
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

OK, супер. Мислите ли че ще има ефект. Лошото е, че аз не мога да го направя. Кой и къде може да го направи ... Само да е читаво, че ми е писнало от майстори ...

Коментар

Първо си намери мостове.Ама после трябва да изчакаш КИА-та,че има ред тука ейййй...Иначе при теб е що годе лесно...

Коментар

То за чакането, ще изчакам , но ще се получи ли. До колкото знам Уазовите мостове не стават на всичко ...

Коментар

Сподели на Рокито, къде му е дифа на преден и заден мост - ако съвпадат с на УАЗ 469В се мяташ на редукторните мостове и няма да съжаляваш според мен

Има опитни и сръчни колеги, които са го правили http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%F9%E5%F2%EE

И още един подобен проект е почти завършен пак от същите майстори - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F1%F2%EE%E2%E5

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Става.На ресьори е и предния диф е от дясно.И е правено в Русия.
                Последно редактирано от ninja_1; 20-01-08, 21:34.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Става.На ресьори е и предния диф е от дясно.И е правено в Русия.
                  Не знам,за кое говориш,маи за УАЗ-ката,но и на Рокито предния диф е от дясно и е на ресьори,само е правено в япония. Може да се получи интересен хибрид.
                  Ще ползвам снимката на ribaro за илюстрация.
                  Прикачени файлове
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Рокито имах в предвид.В Русия си ги правят на редукторни мостове,защото е сравнително лесно-сменат се мостовете и преправката не е голяма...

Коментар

Сигурно много от вас са го виждали, но да си припомним все пак

38 инчови гуми... клиренс 39 сантиметра
                      Какво му трябва на човек.....

Коментар

А мотор. (демек двигател)

Коментар

Мотора му е серийния - 2,8 ТД, скорости и раздатка също серийните. Човека само е сменил мостовете с редукторни от УАЗ. И карданите. Е предните амове са от Газела, а задните от БТР ама това са подробности....

Коментар

Kinex много правилно попита. Прочетете статията към снимките, там руснаците си казват че с тези гуми малко не му достигат силиците в калта. Харесвам и уважавам двигателя на Роки, но мисля че горепоказаното изпълнение се нуждае от нещо по-сериозно.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Евала, вие тия фланци вече половин година не моете да ги сложите. Не се оправдавай са че Кията е на пружини и независимо отпреди, това са подробности
                              не мога да си включа блокажа на моето роки има някакав проблем в електрониката някои може ли да ми помогне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X