Здравейте, някои слагал ли е блокаж на заден диференциал на Daihatsu Rocky. Търсих в Пловдив, но ми казаха че не се предлага. Ако няма как, нещо може ли да се пригоди. Може да се мисли и за смяна на моста.... Моля, дайте ми идеи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокаж за Daihatsu Rocky
Свий
X
-
До: Блокаж за Daihatsu Rocky
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеСлагай редукторни.2 фланеца на карданите и си готов...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
OK, супер. Мислите ли че ще има ефект. Лошото е, че аз не мога да го направя. Кой и къде може да го направи ... Само да е читаво, че ми е писнало от майстори ...BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Сподели на Рокито, къде му е дифа на преден и заден мост - ако съвпадат с на УАЗ 469В се мяташ на редукторните мостове и няма да съжаляваш според мен
Има опитни и сръчни колеги, които са го правили http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%F9%E5%F2%EE
И още един подобен проект е почти завършен пак от същите майстори - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F1%F2%EE%E2%E5
Поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеСтава.На ресьори е и предния диф е от дясно.И е правено в Русия.. Може да се получи интересен хибрид.
Ще ползвам снимката на ribaro за илюстрация.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Мотора му е серийния - 2,8 ТД, скорости и раздатка също серийните. Човека само е сменил мостовете с редукторни от УАЗ. И карданите. Е предните амове са от Газела, а задните от БТР ама това са подробности....
Коментар
-
Kinex много правилно попита. Прочетете статията към снимките, там руснаците си казват че с тези гуми малко не му достигат силиците в калта. Харесвам и уважавам двигателя на Роки, но мисля че горепоказаното изпълнение се нуждае от нещо по-сериозно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕвала, вие тия фланци вече половин година не моете да ги сложите. Не се оправдавай са че Кията е на пружини и независимо отпреди, това са подробности
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар