Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза с 31-ци.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза с 31-ци.

http://forum.difflock.com/viewtopic.php?t=15117

Човека твърди че не опирали, аз лично се съмнявам, но пък джипката изглежда страхотно. Единствената тръбна броня, която ми харесва как изглежда, сложена на фероза.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Фероза с 31-ци.

Ехааааааааа, тази траба която опасва отвсякъде колата е разкошна. Май ще се замисля дали да не си сменя степенките с такова нещо. Имам един километър тръба 38х4 HMV. Мисля цялата като я опаша ще тежи около 50 килограма.
    Ми то не ми трябва да сменям шасито. Таз траба ще си служи и за шаси.

Коментар

трябва дя е с боди лифт, и бая адреналин ще и трябва да потегля
      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Собственика твърди че няма. Ама знам ли. Пък и това е Sportrak - американския вариант (или австралийския беше) може да си има по принцип.

Още нешо интересно: На задните главини идеално пасвали предни спирачни дискове от самурай SJ413 (или 416 беше, не помня). Също интересна тема за размисъл.

А и ако не са регенерати май няма да и е чак толкоз трудно. Не съм мерил мойте като диаметър колко са, но май са малко по-големи от това, което смятам като размер за 225/75/15. Ама тежат пущините, нали са регенерати....
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

пише че си има 2 инчов лифт.никъде не твърди че няма лифт.тия пичове от диффлок са ми стари приятели мноо от тех.мноо 'жипки тука си имат още от мойте стикери на диффлок.ком.това е най-добрия саит за оффроуд според мен...
          висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
            пише че си има 2 инчов лифт.никъде не твърди че няма лифт.тия пичове от диффлок са ми стари приятели мноо от тех.мноо 'жипки тука си имат още от мойте стикери на диффлок.ком.това е най-добрия саит за оффроуд според мен...
            Има лифт, а не "боди лифт". Нормалния лифт при прибрани гуми не помага.

Коментар

Другаде бях чел, че са си правили експерименти и най-големите гуми, които успели да вкарат без лифт били 245/75/15 или 30х9.5х15 и то само, ако всичко по окачването е наред. При това не е ясно дали става дума за кални, защото то и от това идва още сантиметър разлика.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Изглежда страхотно.
                Между другото - каква роля има и за какво служи мрежата на предния капак? Виждал съм го и на много други джипки. Освен, че изглежда cool разбира се...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Между другото - каква роля има и за какво служи мрежата на предния капак? Виждал съм го и на много други джипки. Освен, че изглежда cool разбира се...
                  Мацките като се возят на предния капак да не се пързалят.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Изглежда страхотно.
                    На военните май служат, за да закачиш храстчета и клонки и да ги замаскираш.. ама на цивилен ... Ааа! Сетих се! Като минаваш през някоя река и после събираш риба от там!
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      http://forum.difflock.com/viewtopic.php?t=15117

Човека твърди че не опирали, аз лично се съмнявам, но пък джипката изглежда страхотно. Единствената тръбна броня, която ми харесва как изглежда, сложена на фероза.

Има сега една оферта за никеирани джанти като тези на ферозата 9х16 и с v0id сме пред размисъл дали ще ги съберем на витарата
                      Обути са с някакви зимни гуми 285/.../16
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Има сега една оферта за никеирани джанти като тези на ферозата 9х16 и с v0id сме пред размисъл дали ще ги съберем на витарата
                        Обути са с някакви зимни гуми 285/.../16
                        Аз не съм пред размисъл, знам че ще влязат
                        Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                          Първоначално публикуван от Yaro
                          Изглежда страхотно.
                          На военните май служат, за да закачиш храстчета и клонки и да ги замаскираш.. ама на цивилен ... Ааа! Сетих се! Като минаваш през някоя река и после събираш риба от там!
                          Вероятно и за да си оставиш работни ръкавици и подобни, които се ползват често отвън и пред джипа.. Но се чудех дали има и друго предназначение?...

Коментар

ами основно ги ползваме по морето като караш нещо (сърф и т.н.) после меташ под мрежата мокри неопрени и други такива щот се осмърдява нечовешки в колата.тия мрежи ги има и тук почти във всеки магазин за автоаксесоари.... иначе си я карам в колата и я вадя само при нужда.един съвет ако купувате търсете с гумирани куки че иначе яко дерат боята.още ако минаваш дълбока вода и ползваш метода със закриване на предницата с платнище ползваш мрежата за поставяне на платнището...а на предния капак контролираш и дали нещо дребно нема да изпадне изпод мрежата а и исъхват и мокрите неща.то въобще мрежата я има в повечето наръчници като препоръчителна екипировка.
                            висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X