Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти от Нива или от какъв друг джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти от Нива или от какъв друг джип

Здравейте , от няколко дни т.е. откакто заваля снега и видях че ферозата ми е ниска натрупва се сняг отдолу и направо спира се замислих дали няма да и станат джанти от Нива 16", да се вдигне малко. А и от какъв друг джип могат да станат на ферозата 15" или 16".Ако някой има опит ще му бъда благодарен ако го сподели. Някой в Плевен не продава ли джанти втора употреба?

До: Джанти от Нива или от какъв друг джип

Първоначално публикуван от Emo_-_ Преглед на мнение
    Здравейте , от няколко дни т.е. откакто заваля снега и видях че ферозата ми е ниска натрупва се сняг отдолу и направо спира се замислих дали няма да и станат джанти от Нива 16", да се вдигне малко. А и от какъв друг джип могат да станат на ферозата 15" или 16".Ако някой има опит ще му бъда благодарен ако го сподели. Някой в Плевен не продава ли джанти втора употреба?
    Всички коли които са с междуболтово разстояние 5Х139.7 стават а именно Нива, Витара, Самурай и други. Обаче не се подлъгвай че като сложиш 16" и ще стане по-висока, височината зависи с какви куми обуеш джантите. Аз лично предпочитам малък цолаж джанта с по-висока гума на нея

Коментар

Явор е прав колега,

Аз съм с 235 75 15" Малатеста зимни за асвалт и разликата с оригиналните ми с които я купих е точно 5 см във височината на гумата, тоест разлика 1 инч в клиренса...

Поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Поправка на по-горния пост, разликата с новите му гими е 5 см в диаметъра на гумата не във височината

Термини...термини...

Мерси за забележката

Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Освен това, при по- високата гума /за сметка на цолажа/ ще си запазиш и "комфорта" на возията, който и без това не е на завидни нива при Ферозата И аз не те съветнам да търсиш 16-ки.... по-добре смени гумите, можеш да вкараш дооооста по-големи без лифт
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

За да не си играя да сменям гумите си сложих зимни на джанти от Витара-15-ки.Паснаха перфектно.Само дето не могат да се сложат декоративните тасчета.
            VENI-VIDI-VICI!

Коментар

А някой знае ли къде в Плевен могат да се намерят гуми Малатеста? Какжо жи е мнението за Кумхо, Ласа , Йокохама? Мозете ли да ми препоръчате някакви гуми до 120лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Emo_-_ Преглед на мнение
                А някой знае ли къде в Плевен могат да се намерят гуми Малатеста? Какжо жи е мнението за Кумхо, Ласа , Йокохама? Мозете ли да ми препоръчате някакви гуми до 120лв.
                LASSA имам всесезоннци "COMPETUS". За асфалт и сняг стават, за кал не.

KUMHO имат 2 модела кални, но не знам как са. Предимството им е че на са регенерати, а цената им е сравнително ниска.

Yokohama имат шарка като на кобра (или по-точно кобрата е като yokohama). Твърди се обаче че е малко по-зле от кобрите. Имала малко по-плитък грайфер. Май са по-скъпи от KUMHO.

Ето ти тема по въпроса: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ighlight=kumho

Има и още - поразрови се. Гумите са една от най-разискваните теми тук.

Гуми до 120лв., освен втора употреба не знам дали ще намериш. Аз съм с 225/75/15 FEDIMA (същите като кобрите), и ги взех за 156лв/бр. без монтажа (който ми излезе по 10лв. на гума).

Има тема за Малатеста. Питай там и ще ти се отговори. Гледай и в купувам-продавам. Понякога излизат доста добри оферти.
                При GOLDY в цената влиза и монтажа. Обаче става въпрос за София. За Плевен не знам.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  LASSA имам всесезоннци "COMPETUS". За асфалт и сняг стават, за кал не.

KUMHO имат 2 модела кални, но не знам как са. Предимството им е че на са регенерати, а цената им е сравнително ниска.

Yokohama имат шарка като на кобра (или по-точно кобрата е като yokohama). Твърди се обаче че е малко по-зле от кобрите. Имала малко по-плитък грайфер. Май са по-скъпи от KUMHO.

Ето ти тема по въпроса: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ighlight=kumho

Има и още - поразрови се. Гумите са една от най-разискваните теми тук.

Гуми до 120лв., освен втора употреба не знам дали ще намериш. Аз съм с 225/75/15 FEDIMA (същите като кобрите), и ги взех за 156лв/бр. без монтажа (който ми излезе по 10лв. на гума).

Има тема за Малатеста. Питай там и ще ти се отговори. Гледай и в купувам-продавам. Понякога излизат доста добри оферти.
                  При GOLDY в цената влиза и монтажа. Обаче става въпрос за София. За Плевен не знам.
                  Спарки, по нещастни обстоятелства съм без телефон /кучето го изяде/. Изгубих всички контакти. Моля те свържи се с мен или дай e-mail за да изкоментираме темата Фероза. Докарах си такава и имам нужда от съвети. Аз съм Пепи Гумаджията от Красна Поляна до Автомивката...e-mail prettyemi@gmail.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X