Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да се похваля с новата си играчка Daihatsu Rocky Fourtrak 2.8TD F73
Свий
X
-
От: Да се похваля с новата си играчка Daihatsu Rocky Fourtrak 2.8TD F73
Честит ! Имам и аз доста спомени с едно такова Дайхацу . Да попитам само втората снимка къде е правена ? Предполагам че в далечина вляво в полите на Балкана е вилната зона на Капиново , а в дясно е Велчево и в средата е Капиновският манастир . Извинявам се ако греша !По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Имаш набито око ... само не си дал точните координатиПървоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнениеЧестит ! Имам и аз доста спомени с едно такова Дайхацу . Да попитам само втората снимка къде е правена ? Предполагам че в далечина вляво в полите на Балкана е вилната зона на Капиново , а в дясно е Велчево и в средата е Капиновският манастир . Извинявам се ако греша !
ПП Благодаря за поздравленията !Yamaha XV1900-личен
Range Rover L322, 3.0 td6 Vogue-за кучето, 3.6/272 PS 2008- на детето
JEEP WJ4,7-продаден със сълзи на очи
Daihatsu Rocky Fourtrak отново ме усмихна
Коментар
-
Гледка която отдавна не съм виждал и която май скоро няма да видя пак .Първоначално публикуван от TodorVt Преглед на мнениеИмаш набито око ... само не си дал точните координати
ПП Благодаря за поздравленията !По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Поздравления за машината! Наистина добре изглежда.Първоначално публикуван от TodorVt Преглед на мнениеИмаш набито око ... само не си дал точните координати
ПП Благодаря за поздравленията !
П.С. С риск да оспамя темата искам да попитам наистина хора ходили до язовирната стена на "Йовковци". От Капинажа нагоре ли е пътя, пускат ли там? Не съм ходил от нея старана на язовира и искам да използвам малкото оставащи хубави дни за разходка до там."Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
От там е пътя , но понеже е вододайна зона е с ограничен достъп . Ако имаш джип или ендуро , можеш от дясната страна на Балкана , през вилната зона на Капинажа (има далекопровод и пътя върви отдолу )да се качиш горе високо и да се спуснеш към язовира . Преди години бях тръгнал пеш да се разхождам по пътя от Трухчевата къща от северната страна на язовира , но не стигнах далеч и се върнах . Разгледай гъгъл мапс и ще ги видиш , личат си пътищата .Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнениеПоздравления за машината! Наистина добре изглежда.
П.С. С риск да оспамя темата искам да попитам наистина хора ходили до язовирната стена на "Йовковци". От Капинажа нагоре ли е пътя, пускат ли там? Не съм ходил от нея старана на язовира и искам да използвам малкото оставащи хубави дни за разходка до там.По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Вярваш ли но Гугъл мапс на 70% не е актуален за тези пътища. Има нови а старите са обрасли и изоставени. Но пък нали и това е чарът на приключението...да си там където няма да срещнеш Q7, X5, Tuareg....и т.н.Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение.....Разгледай гъгъл мапс и ще ги видиш , личат си пътищата .
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на TapatalkYamaha XV1900-личен
Range Rover L322, 3.0 td6 Vogue-за кучето, 3.6/272 PS 2008- на детето
JEEP WJ4,7-продаден със сълзи на очи
Daihatsu Rocky Fourtrak отново ме усмихна
Коментар
-
Аз го ползвам само за проверка и за инфо . Знам че на място нещата винаги се различават .Първоначално публикуван от TodorVt Преглед на мнениеВярваш ли но Гугъл мапс на 70% не е актуален за тези пътища. Има нови а старите са обрасли и изоставени. Но пък нали и това е чарът на приключението...да си там където няма да срещнеш Q7, X5, Tuareg....и т.н.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на TapatalkПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар