Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза на части в София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза на части в София.

Ето тук:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...041&f1=details

Продават фероза, произведена 09/1990г. Имала е проблем с двигателя, а повечето други неща са в наличност.

Калници: 150лв. ако са читави, иначе цената пада, но пъ и се обезсмисля.
    фарове: 80лв.
    кардан: 300лв.

Не се сетих да питам хидравликата на волана и помпата колко струва, че vladko33 май нямаше, но ако види темата да звъни и да си пита. Момчетата ми се сториха точни, и не се циганят. За цените - всеки да си преценява.

Въпросното място е автоморга в Горубляне, София.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Фероза на части в София.

Само да уточня: Бях я виждал и преди, ама колегата Мирон ми натърти, та си вдигнах задника и отидох да видя на място.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първо Честита Колед на всички
      Второ, софиянците, я ударете едно рамо. Някои може ли да и погледне шасито и да ми каже става ли за купуване.

Коментар

Имам фероза 94г.трябва ми задната дясна броя и евентуално задна врата.Можете ли да ми кажете продават ли се и колко пари ще са.

Коментар

Везте им в сайта. Има телефони. Звънете и питайте. На мен ми е далече (от другата страна на София), и пътя до там ми е поне час, а скоро едва ли ще ходя пак, защото си набавих каквото ми трябваше. Ако някой колега от Младост или Дружба се навие ще е по-добре. На тях пътя ще им е 10-15 минути.

Но все пак първо звъннете, говорете, и тогава питайте за помощ.

Ферозата, която продават е 90-та година. След 92-ра мисля броните са различни, защото стоповете и мигачите за свалени в бронята. Преди това са си горе, където меджу другото им е правилното място според мен.

Коментар

Така е стоповете са долу.А имаш ли представа как мога да си намеря цялата броня със стоповете?По моргите ли трябва да търся или има вариант да си купя нови?

Коментар

Първоначално публикуван от DimitarIvanov Преглед на мнение
              Така е стоповете са долу.А имаш ли представа как мога да си намеря цялата броня със стоповете?По моргите ли трябва да търся или има вариант да си купя нови?
              Извинявай, че ще те разочаровам но поне аз това което знам е, че нови такива части няма от производители различни от Дайхатсу. А Дайхатсу ми искаха 530 лева за една вежда за заден калник чудя се колко ли ще искат за броня.
              Така, че моргите май са правилното мястото.

Сещам се и за един колега които беше си намерил нов стоп за бронята за 195лв.

Коментар

Предстои ми търсене на предните мигачи+габарити. Пускат вода. Не съм ги свалял още да видя каква е хавата, но щом се е стигнало до тук, по-добре нови, стига да не ми резнат зелката някъде.

Ако ли пък няма, или са скъпи - и без това съм и вдигнал мерника на предната броня, така че ще сложа някакви от нещо по-масово на новата.

Коментар

Колега на .Евлоги Георгиев. комплекта габарит.мигач 45лв нов за роки ако не същия комплек за нива с преправяане става Ти решаваш.Весели Празници...

Коментар

Първоначално публикуван от muri_1974 Преглед на мнение
                    Колега на .Евлоги Георгиев. комплекта габарит.мигач 45лв нов за роки ако не същия комплек за нива с преправяане става Ти решаваш.Весели Празници...
                    Това в София ли? Ако да, дай някакъв ориентир моля.

Коментар

Магазини на бул. Евлоги Георгиев 74 или на бул. Ген. Данаил Николаев 32-34 тел. 9433199,9465577,9430050,9433192.
                      Ако не бърка,става дума за този магазин.
                      Поздрави.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X