Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щитове за фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Щитове за фероза.

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Аха...Не съм обърнал внимание. Не се учудвам , че са били прецакани резбите - с тая мизерия отдолу. Е щом има скъсани болтове , значи е имали някаква защита. Не знам , дали фабрично има...?
    Айде меткай снимки , като си готов.
    Поздрави!
    При всички случаи има фабрично щитове,които при първия ремонт или преглед на масла и карета майсторите забравят да ги слагат.В интерес на истината много неща се скриват и дано скоро не се налага да ремонтирам нещо.Долял съм навсякъде масло и съм гресирал всички карета.Съветвам всички колеги да направят тази профилактика преди да ги слагат.По отношение на снимките ще ги кача , но не разполагам с канал и не мога сега,но до седмица ще ги имаш.Иначе става много перфектно и грамотно.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Докато си играх щитовете си преместих и предния номер по надолу ,щото ония "технически гении" в КАТ ми бяха скрили конструктивния отвор на бронята за навлизане на студен въздух към радиатора.Още повече ,че предния щит го направих целия и той влиза доста зад бронята и доста обтурира радиатора.На чертежите на Спарки се вижда една пунктирна линия по която може да се скъси щита,но аз го оставих целия.Освен всичко друго днес нарочно се натапаних в една локва на скорост и със задоволство забелязах,че двигателя въобще не се мокри.Така ,че има полза от щитовете определено.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Съжалявам ,че минаха 9 месеца до една калпава снимка която ви пращам.Този път ви обещавам че ще изпратя още снимки.Резултата е отличен.Ферозата я подлагах на всякакви изпитания,нищо не съм удрял и съм много доволен.Един колега изрази опасения някакви, че ще залепва на калта но няма такъв филм.
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X