Много моля някой да каже какъв размер са гумите на Ферозата. Ще съм благодарен и на предложения за зимни гуми(предпочитани марки) ! Блатодаря предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми за Фероза
Свий
X
-
До: Гуми за Фероза
+1 За зимни гуми това са правилните размери. Т.е. с идеята, че с тях ще се кара по нормалните пътища.Първоначално публикуван от ribaro Преглед на мнение195/80/15 или 225/70/15
Иначе в другите теми има доста писано за това какви най-големи може да се сложат. Но, ако не са предназначени за офроуд(т.е. гуми за кал или АТ) няма смисъл да се товари колата и да се променят характеристиките й на пътя.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Здравейте! Наистина има доста писано по въпроса но само за инфо. аз съм с 255/70/15 и пак не опират никъде.Имам само ограничен радиус на завоя и от там по честото скърцане на носачите като опрат в ограничителите.Защото тапите естествено са заминали.ПоздравиПървоначално публикуван от misho22 Преглед на мнениеМоите бяха 235/75/15 стаях добре и никъде не опираха
Коментар
-
Намажи ги с малко грес - заспива всичко и няма скърцане.Първоначално публикуван от KOJO Преглед на мнение.......по честото скърцане на носачите като опрат в ограничителите.Защото тапите естествено са заминали.
Коментар
-
Мое мнение,неангажиращо.Не те интересува какъв е размера на гумите.Всяка кола с фабрични гуми е грозна.Слагай максимално големи да се кефиш и преоткриваш Ферозата.Първоначално публикуван от Naci4a Преглед на мнениеМного моля някой да каже какъв размер са гумите на Ферозата. Ще съм благодарен и на предложения за зимни гуми(предпочитани марки) ! Блатодаря предварително !
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
А нещо пипал ли си по ограничителите, та имаш ограничен радиус?Първоначално публикуван от KOJO Преглед на мнениеЗдравейте! Наистина има доста писано по въпроса но само за инфо. аз съм с 255/70/15 и пак не опират никъде.Имам само ограничен радиус на завоя и от там по честото скърцане на носачите като опрат в ограничителите.Защото тапите естествено са заминали.Поздрави
...че и аз се назландисвам за гумета.
Реших го вече че ще е 235/75/15. Остана да реша дали Кобра или Кайман.
Май кайманите са по-кални, ама не знам на асфалт как ще са (тоест подозирам, ама друго си е да попитам. Гледам кобрите по се харчат май, а в същото време попрочетох че кайманите са по-проходими. Що така?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Yan колко пъти да ги мажа ве брат след всяка кал и заминава ще и измисля нещо ама ще видя кога,че много неприятно да видиш как се стряскат хората особенно ако са по близо.Замислил съм едни тифлонови но като станат ще пиша.Поздрави.Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнениеНамажи ги с малко грес - заспива всичко и няма скърцане.
Коментар
-
Значи не си чел добре. Кобри НЯМА. Сега и да искаш да си купиш - йок. Кобрата е добра универсална гума, Каймана става само за кал - за асфалт е пълна скръб. Пък и на мокра трева и малко кал Кобрите са по-добри. Каймана е по-добър в дълбоката кал, но и много са закопаваш с него.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Точно тая информация ми трябваше.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЗначи не си чел добре. Кобри НЯМА. Сега и да искаш да си купиш - йок. Кобрата е добра универсална гума, Каймана става само за кал - за асфалт е пълна скръб. Пък и на мокра трева и малко кал Кобрите са по-добри. Каймана е по-добър в дълбоката кал, но и много са закопаваш с него.
Аз не съм се юрнал утре да ги купувам. Знам че чакат камион скоро, пък дали ще се доредя ще се види.
Или имаш в предвид че не се правят в момента?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ограничителите са свити малко иначе ще опре а има и друго,че колата става доста по тромава и където другите минават на висока предавка доста често ще ти се налага да слагаш бавните за да не мачиш двигател,съединител и т.н.но всеки си знае и аз скоро ще сменям гуми и ще са 235/75/15 но няма да са кайман/зор ще и дойде с това двигателче/а и са по тежки -регенерат.ПоздравиПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеА нещо пипал ли си по ограничителите, та имаш ограничен радиус?
...че и аз се назландисвам за гумета.
Реших го вече че ще е 235/75/15. Остана да реша дали Кобра или Кайман.
Май кайманите са по-кални, ама не знам на асфалт как ще са (тоест подозирам, ама друго си е да попитам. Гледам кобрите по се харчат май, а в същото време попрочетох че кайманите са по-проходими. Що така?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар