Здравейте! Макар и моето возило (YRV 2001, 1.3 16V 4WD) да не е типично за този форум, не намерих друг с такъв наситен раздел на марката. Колата я имам от няма и месец. Въпреки болежките много си я харесвам и се надявам постепенно да мога да ги оправя и да си я карам много години (аз моите коли ги карам по около 10 ). Да спомена, че това ми е първото дайхатсу.
). Да спомена, че това ми е първото дайхатсу. 
Та конкретния повод е горния тампон на предния ляв амортесьор, заради който се чува сериозно тропане при всяка неравност. Поне тази причина ми посочиха в сервиз. Но се оказа, че, ако изобщо се продава нов като отделен от макферсона елемент, е неоткриваем. Визуално е същия като на сирион от същия период, до 2005-а, но и него не намирам никъде. Преди да отида на втора употреба искам да се допитам до вас за съвети. Благодаря предварително!
					 ). Да спомена, че това ми е първото дайхатсу.
). Да спомена, че това ми е първото дайхатсу. Та конкретния повод е горния тампон на предния ляв амортесьор, заради който се чува сериозно тропане при всяка неравност. Поне тази причина ми посочиха в сервиз. Но се оказа, че, ако изобщо се продава нов като отделен от макферсона елемент, е неоткриваем. Визуално е същия като на сирион от същия период, до 2005-а, но и него не намирам никъде. Преди да отида на втора употреба искам да се допитам до вас за съвети. Благодаря предварително!

Това ли ти трябва,тампон лагер го водят!
Това ли ти трябва,тампон лагер го водят!

Коментар