Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предна броня за фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предна броня за фероза.

Ей на това попаднах.

Може ли да се направи тук и от кого? И какви пари ориентировъчно?

Не го ща лъскаво. От черно. Ще си го боядисам после.
    Прикачени файлове
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Предна броня за фероза.

По-добре изнси планка за номера на мястото на халогените, а тях ги замени с по-малки или зарежи... просто там където е номера е единственото възможно за лебетка място, ако решиш да слагаш някой ден
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Халогени няма да слагам засега. Ксенони ще слагам евентуално. А и ако сложа ще са на "покрива". Замислям някакъв багажник за отгоре.

От лебедка се отказах. По-скоро някаква ръчна ще си взема. Пък и ако реша нещо друго - флекса ще работи така или иначе.
      Иначе има някакво място по-надолу точно под бронята, дето минава стабилизиращата щанга. Ама пък там слиза много ниско и често ще се мокри/каля, та не знам дали ще е добре.

Ама сега за електрическа лебедка не мисля... Не заради парите, а защото не мисля че ми трябва. Ръчна+хайлифт нещо по-скоро ще е. И ролки там, полиспасти ли бяха. Такива неща.

А бронята ми е леко крива и ме дразни. Не може да се изправи. Пък ако ще трябва да купувам друга за над 100лв., по добре да я направя като хората, макар и по-скъпа.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ей на това попаднах.

Може ли да се направи тук и от кого? И какви пари ориентировъчно?

Не го ща лъскаво. От черно. Ще си го боядисам после.
        Мога да проверя другата седмица и да ти кажа колко ще струва.
        Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Мани, че под бронята ще се кали и мокря, ама няма да можеш и бордюр да качиш без да я треснеш в него, също така камъните из гората, а и накроните по които можеш да тръгнеш без да заореш ще намалеят чуствително.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Спарки,

Знам поне 3-4 места където може да си направиш такава броня, съответно са различни освен по качество а и по цени, и то много различни.

Като за начало опитай да снемеш някакви размери, направи си чертеж и драсни на Л.С.

Ще ти дам много добра оферта

Поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Утре ще ходя до село (че може и да се поизкалям малко) и ще сваля размери. После ще си играя с AutoCAD-а явно. Мерси Жоре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X