Обява

Свий
Няма добавени обяви.

малко помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• малко помощ

здравейте от една година съм горд собственик на дайхатсу фероза /е преди карах самораи/ имам питане
    1 колко харчи ферозата /1.6 16клапана 89г./
    2 можете ли да ми препоръчате добър сервиз за диагностика
    предварително мерси

До: малко помощ

Най- добрия сервиз колега е в Горно - Нанадолнище !!

Сега .....
    Поне да беше писал от къде си ????
    Защото тук в форума, ако не си забелязал пишат хора дори от Канада, Щатите, Русия !!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Най- добрия сервиз колега е в Горно - Нанадолнище !!

Сега .....
      Поне да беше писал от къде си ????
      Защото тук в форума, ако не си забелязал пишат хора дори от Канада, Щатите, Русия !!
      ,не с лошо де,първи пост му е на колегата.Иначе верно,за кой град става въпрос,а и има една тема- http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2936- ,те тая,там може да пише нещо за разхода.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Тури си средно десет на сто и не го мисли.Е,и нагоре разбира се,когато мъчиш машинката повече.
        Иначе,за диагностика,ако не те е страх-Дайхацу България.
        VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Извинявам се вчера когато писах ми се налагаше да пиша на няколко места почти едновременно и затова пропоскът е мой
          И така аз съм от София жк.Бъкстон /За по точно/ значи в момента разхода на Ферозата е около10-11/100по магистрала /за баир не говориме/ което мисля че е нормално но няколко пъти разни познати ми казват че е повечко. А за диагностиката сервиза на бул Данаил Николаев след Сточна гара посока Подуяне ли е ?

Коментар

Че то има ли какво да се диагностицира? Освен да се провери налягането на горивото примерно?

В сервизното ръководство си пише как да се проверяват и трият грешки. Другото и с мултицет се прави.

Имам в предвид компютърна диагностика и тем-подобни. Свещи, кабели, делко и т.н. може да се видят с разглабяне. Компресия се мери.

Де да знам... дефинирайте що е то диагностика че може и мойте разбирания да са други.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от dreik_1 Преглед на мнение
              ...... А за диагностиката сервиза на бул Данаил Николаев след Сточна гара посока Подуяне ли е ?
              Точно там е. Търси Наско (той е на диагностиката). Ето ти и неговия гсм да си запишеш час и да се уговориш с него: 0887524497 - Наско

Коментар

Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнение
                Точно там е. Търси Наско (той е на диагностиката). Ето ти и неговия гсм да си запишеш час и да се уговориш с него: 0887524497 - Наско
                А там проверка на горивната система правят ли? Трябва ми да си проверя регулатора на налягане, дебита на помпата и дюзите.

Че доста сервизи има, ама все пак предпочитам някой да ми препоръча. А това не мога да го свърша сам.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, не знам, приятелю дали го правят. Наско е разбран човек, прочете кода на грешката, която се трупаше в компютъра, откри проблема (някакъв вакуум на инжекзциона), и оттогава не ми светва жълтата лампа на таблото check engine. Но му звънни на Наско и го питай - той поне обяснява какво прави и защо го прави.

Коментар

Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнение
                    хиляди благодарности другата седмица съм там

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X