Колеги, гледам обявите и ми прави впечатление, че при автоматични скорости на териоса има едно L , това бавни скорости ли са или нещо друго.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бързи и бавни при териос
Свий
X
-
От: Бързи и бавни при териос
Благодаря за по-горе упомената информация!
И аз от доста време се опитвам да проумея какви са тия клипове из интернет със териоси на бавни скорости "low range" а то се оказва ограничаване на автоматика само до 1ва предавка.
Някой има ли представа дали териос от втората генерация с 1.3 двигател има верига или е с ремък? Аз лично предпочитам 1.5 но нещо не попадам на читави машинки от тази модификация.
Поздрави,
Поздрави,
Коментар
-
Здравей,
Благодаря за информацията!
Доста ограничена е информацията за тези машини по форумите. Ходих на няколко огледа и машинката Териос II ми допадна много като габарити и вътрешно пространство. Притеснява ме това, че предлагането е доста ограничено. Териоса ще бъде втора кола, която ще се ползва основно от съпругата ми за ходене на работа до детската градина и т.н.. Харесвам японските автомобили и по скоро на това се осланям.
Поздрави,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iron Horse Преглед на мнениеЗдравей,
Благодаря за информацията!
Доста ограничена е информацията за тези машини по форумите. Ходих на няколко огледа и машинката Териос II ми допадна много като габарити и вътрешно пространство. Притеснява ме това, че предлагането е доста ограничено. Териоса ще бъде втора кола, която ще се ползва основно от съпругата ми за ходене на работа до детската градина и т.н.. Харесвам японските автомобили и по скоро на това се осланям.
Поздрави,Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Чакайте да се разбрерм за какво говорим. Специално за 1,3 има две модификации - първата се произвежда до към 2000-та година и е с ремък, 83 коня, следващата 1,3 я замества и е с верига - 86 коня.
Иначе 1,5 е съвсем друга бира и доста по напред във времето
Коментар
-
Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнениеЧакайте да се разбрерм за какво говорим. Специално за 1,3 има две модификации - първата се произвежда до към 2000-та година и е с ремък, 83 коня, следващата 1,3 я замества и е с верига - 86 коня.
Иначе 1,5 е съвсем друга бира и доста по напред във времетоHonda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
След дълго умуване, миналата година октомври, купих на жената Териос 1,3 99г.През зимата в снега по забутаните улици в преспите-никакъв проблем.Като габарити е малък, но за женска градска кола е перфектен, идеята ми беше да не ме търси да я вадя от преспите.Разход 10/100 бензин.Смених му всички масла, течности и т.н., ако някой се интересува нещо да пита.
УАЗ 452Д,ML270CDI,Ford Transit, DAIHATSU Terios, Волга 2410 GSM 0898677185
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар