Обява
Свий
Няма добавени обяви.
дайхатсу фероза
Свий
X
-
От: дайхатсу фероза
Така и така сте на темата, оправете пробката за наливане.
Освен това е много по-лесно да сипете маслото докато кутията е свалена и обърната.
п.п. няма скоростна кутия която да се разсърди на допълнително 30-60% количество масло.
Коментар
-
Виждал съм в нета доста, но не заводски. На моята бивша си бях сложил на хардтопа релси от пасат и от там нататък можеш да правиш какъвто си поискаш багажник.Първоначално публикуван от VALYA DILCHOVSKA Преглед на мнениеА знае ли някой съществува ли багажник за Фероцата. Гледах мн. снимки на Фероци, но никъде невидях да има с багажник.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!
Коментар
-
Здравей Иване
Да 5-та се завърна. След половин ден в канала
я накарахме да си дойде. Свалихме кутията и пробвахме през макия капак отгоре, но нестана. От там може да се докачи само задна. Вилката на 5-та беше пропаднала на дъното на кутията, така че се наложи отваряне на кутията. Оправихме и пробката. И сега вече всичко е о.к.
Коментар
-
Здравейте колеги, Сърдечно ви благодаря за съветите с които ми помогнахте да си оправя 5 та скорост. Много помогнаха ни снимките. Пробвахме през малкия капак, но от там може да се докачи само задна. Вилката на 5 та беше пропаднала на дъното на кутията. Така че свалихме кутията и като я обърнахме вилкатаа си дойде на място. Не се наложи да цепим кутията. Оправихме си и пробката. Прикючихме със скоростна кутия и мисля че темата трябва да се заключи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
А за в бъдеще ползвай едно просто тройно правило -първо четеш ,после питаш и накрая пипаш.
Коментар