Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Фероза с двигател на bmw

Свий

X
- 

От: Фероза с двигател на bmw

Има някакво разменаване ама ще видим. За сега ще работим пи варианта с местене на гредата назад и рязане на карданите. Днеска и сложих 6 см подложки на купето и така напред. Все още нищо не е окончателно ,още напсваме и умуваме. Но като цяло концепцията е следната:
 Трябва да напаснем лостовите на ск.к да стабелизираме кутията към гредата и тогава да мислим стойките и лапите на дв.0893966166- Димо Тодоров
 Коментар
- 

Знам Спарки,но ситуацията е такава. Има и хубави страни ще мога да вкарам 31-ци.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеКупе се вдига само ако няма друг начин, и обикновено за побиране на по-големи гуми. Дръж всякакви вдигания като последна резерва, ако няма никакъв друг начин.Последно редактирано от dimo1636; 11-09-15, 21:16.0893966166- Димо Тодоров
 Коментар
- 

Ревизирана е вече,знам за косурите.Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнениеАко още не си качил двигателя, отдели 150-200 лева и ревизирай главата.0893966166- Димо Тодоров
 Коментар
- 

Ферозата нито има силата, нито здравината да търкаля 31-ци. Като сложим в уравнението че слагаш и по-мощен двигател, в някой момент ще търсиш я карета, я преден диф. 235/75/15 регенерати според мен са раумния максимум. Това е нещо като 29.5-30 инча.Първоначално публикуван от dimo1636 Преглед на мнениеЗнам Спарки,но ситуацията е такава. Има и хубави страни ще мога да вкарам 31-ци.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Така е ,но винаги мага да махна подложките или да ги намаля до необходимото. Просто в началото трябва да съм по внимателен.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеФерозата нито има силата, нито здравината да търкаля 31-ци. Като сложим в уравнението че слагаш и по-мощен двигател, в някой момент ще търсиш я карета, я преден диф. 235/75/15 регенерати според мен са раумния максимум. Това е нещо като 29.5-30 инча.0893966166- Димо Тодоров
 Коментар
- 

При мен не се получава както при Ванката. Няколко пъти му звънях и общувахме но не се получава. Явно има разлика в моторите или бертонската кутия. Ама ще стане ,лека по-лека нещата си идват на местата.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеДа де, ама нали горе колегата Иван Вълчанов даже снимки е постнал. Значи може да се направи без всичките тия истории. Пък после ако гумите са ти малки вдигай и слагай 31ци.0893966166- Димо Тодоров
 Коментар
- 

О да ,даже запалих и направих двудневна разходка по стара планина.
 За съжаление не ми е останало време да снимам и да довърша темата. За което се извинявам,но тези дни ще кача снимки и ще преключим проекта.0893966166- Димо Тодоров
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар