Здравейте колеги. След дълго търсене накрая и аз намерих това което търсех.Остана само обслужване и регистрация,но за известно време това ще почака.Просто не ми стигат силите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
След дълго издирване вече и аз съм с Feroza
Свий
X
-
От: След дълго издирване вече и аз съм с Feroza
Много лъскава, честито!
Като си спомня как друса това съоръжение, да не го купуваш като профилактика при бъбречнокаменна болест? В комбинация с каса бира и час возене на задната седалка би имало равносилен ефект на литотрипсия.
Извинявай , не се сдържах.
Честито още веднъж, дано много да те радва, готина джипка е!
Коментар
-
Не знам какво е литотрипсия, децата се возиха година и нещо отзад и не са придобили литотрипсия...Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеВ комбинация с каса бира и час возене на задната седалка би имало равносилен ефект на литотрипсия...
Бирата отзад със сигурност имаше литотрипсия профундис, ама си я изпивахме с удоволствие.
Не е заразно, гарантирам.
Коментар
-
[QUOTE=Veni1;2787361]...какво е литотрипсия, /QUOTE]Разбиване на бъбречни камъни, мисля че беше с ултразвук.
Ела да е надраскам с ръждиФ пирон против уроки и зли очиПървоначално публикуван от wukova Преглед на мнениеНе знам дали ще мога да кача
и малко на полигона да е качим
....

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
[QUOTE=дядо владо;2787419]ДедиПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение...какво е литотрипсия, /QUOTE]Разбиване на бъбречни камъни, мисля че беше с ултразвук.
Ела да е надраскам с ръждиФ пирон против уроки и зли очи
и малко на полигона да е качим
....

поне и кажи какво ще напишеш с пиронЯ
Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Честито колега. И много безаварйни разходки. Аз като един млад собсвеник на феро ,мога да кажа ,че тази джипка ми създаде, много емоционални моменти и незабравими разходки.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=820490893966166- Димо Тодоров
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/show...=48556&page=90Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнениеМерси на всички.Къде се намира полигона???
полигона се намира в Костинброд
N 42°48' 15.4"
E023°11' 46.6"
или в десетични:
N42.80428°
E023.19629°
Дядо Владо има телефон в подписа
Честита придобивка и много да те радва.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар