Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой който рециклира ПАРАЗИТНИЯ ХЕБЕЛ на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой който рециклира ПАРАЗИТНИЯ ХЕБЕЛ на Фероза

Заглавието е красноречиво ....за по - голяма яснота ......намерих сайт в който нов е 80 - 90 лв....но си викам я да проверя във форума , все пак Българи сме
    Ако е близо до гр. Бургас..ще е по - добре, но не е проблем и да се изпрати с Еконт.....

В тази връзка...а майстор, който прави ТАМПОНИ по поръчка.....на мен лично ми трябват горните на стабилизиращата щанга ...

От: Има ли някой който рециклира ПАРАЗИТНИЯ ХЕБЕЛ на Фероза

Имаше чисто нов в OLX(продавалника)за 70лв. ако не се лъжа.Но аз съм писал по темата наскоро и ако не те мързи потърси-"Скърцане в предницата",там ще видиш как се справих сам и си го карам,разбира се стига да не е разбит болта на хебела,тогава смяна само решава проблема!

Коментар

Благодаря буклас, видях какво си писал и как си се справил,но при мен точно болта е проблем

Коментар

Аз преди 2 години когато ремонтирах предницата, паразитния хебел ми го рециклираха срещу 25лв. в една фирма на бул.Сливница. Правят по принцип гумени изделия, но и с моя хебел се справиха отлично! Карах с него без проблеми до последно, т.е. докато ми откраднаха Ферозата преди седмица.
        Ако искаш ще ти намеря по-точни координати.

Поздрави!

Коментар

Не искам ...а направо крещя от искане.....това бул.Сливница. ....в кой град ? А, видях от София та ако имаш и някакъв телефон, че аз съм от Бургас и Еконта ще играе тук...... а за лова можем да говорим много

Коментар

Коментар

Здравей колега, преди време закъсах със спирачките и ме пратиха при едни майстори до моргата на италянеца и там най вече се занимаваха с основно с рециклиране. Малко странно се влиза при тях но ако искаш ще се опитам да дам по подробни обяснения, че адрес не знам.

Коментар

Да , колега благодаря, но задължително ми трябва телефон...за да говоря с хората не съм от София и няма как да "отскоча за да проверя", а и ще ги питам дали правят тампони.....горните на реактивната щанга са ми заминали .....оправя ли хебела и тези тампони..и феро е готов за ловния сезон

Коментар

Първоначално публикуван от p_dzatara Преглед на мнение
                  Да , колега благодаря, но задължително ми трябва телефон...за да говоря с хората не съм от София и няма как да "отскоча за да проверя", а и ще ги питам дали правят тампони.....горните на реактивната щанга са ми заминали .....оправя ли хебела и тези тампони..и феро е готов за ловния сезон
                  Тампони за стабилизиращата щанга взех пак от там, но се оказаха големи по външен диаметър и така и не я монтирах - карах до последно без нея.
                  За хебела няма ядове, но все пак първо ще проверя дали бачкат хората и дали са си там още. Иначе можеш спокойно да ме търсиш на телефон 087 7 39 6 7 4 4 .

Поздрави!

Коментар

Хи, за съжалени съм го изгубил след последната преинсталация на телефона. Ако мина от там ще взема телефона и ще драсна задължително.

Коментар

Във Варна до пазара има един,който рециклира шарнири,предполагам че ще може да се справи.Координатите му ги бях намерил във форума на Мицубиши.
                      0884 987 137
                      В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Относно тампоните: големите 8,56 за брой от АР 032335050, 0886703223 или от Евро 07 около 4 за брой, малките тампони за щангата и биалетките са стотинки.

Коментар

tara 52 Огромно благодаря за точната информация, дават заплатата и ...съм ги взел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X