Колеги ...те това вече ме уби.....оказа се , че предния собственик на моя феро не е правил нищо по него и аз след 2 години вярна служба ....и много преправки основно глезотий....съм в шах......скърцането в преднницата се оказа разбити тампони и носачи .....амортесьори както и да е намерих 80 лв. бройката ...нови , но носачите..са проблем ...оказа се , че японеца не е предвидил смяна само на тампоните а трябва да смениш целия носач....и за съжаление няма заменка.....дайте да видим кой се е сблусквал с тои проблем и какво е решението ... на мен ми е нужен преден десен горен ..
П.С. останаха ми амортесиори ....без втулките...иначе са здрави ..ако някой има нужда ....Почвам да се замислям за феро, доста бърка в джоба на семейния бюджет и жената започна да ме гледа на криво ...но така съм свикнал с него ;(
П.С. останаха ми амортесиори ....без втулките...иначе са здрави ..ако някой има нужда ....Почвам да се замислям за феро, доста бърка в джоба на семейния бюджет и жената започна да ме гледа на криво ...но така съм свикнал с него ;(
Коментар