Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден десен носач на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден десен носач на Фероза

Колеги ...те това вече ме уби.....оказа се , че предния собственик на моя феро не е правил нищо по него и аз след 2 години вярна служба ....и много преправки основно глезотий....съм в шах......скърцането в преднницата се оказа разбити тампони и носачи .....амортесьори както и да е намерих 80 лв. бройката ...нови , но носачите..са проблем ...оказа се , че японеца не е предвидил смяна само на тампоните а трябва да смениш целия носач....и за съжаление няма заменка.....дайте да видим кой се е сблусквал с тои проблем и какво е решението ... на мен ми е нужен преден десен горен ..

П.С. останаха ми амортесиори ....без втулките...иначе са здрави ..ако някой има нужда ....Почвам да се замислям за феро, доста бърка в джоба на семейния бюджет и жената започна да ме гледа на криво ...но така съм свикнал с него ;(

От: Преден десен носач на Фероза

Хм.
    Търси на старо.
    Не се сещам как са тампоните, но нов носач и да намериш, ще е едни пари...
    Не се и сещам, каква поддръжка може да се прави на тези тампони.
    Не съм ги пипал моите.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Поръчах ....от форума Gargata72 ..има и за 30 лв....ще ми го прати ......дано не е по - разбит от моя

Искаше ми се обаче да има друго решение....някаква заменка от друга кола или преправяне......неможе да не е правено...исках нов, но това е непосилно от към финансиии , а и безбожно.....
      Последно редактирано от p_dzatara; 29-04-15, 09:51. Причина: нова мисъл :)

Коментар

Спарки се занимава с носачи на Нисан.
        Той ако има идея някаква...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X