Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рейлинг на хардтопа + и -

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рейлинг на хардтопа + и -

Браво Вени. Супер си го направил. А и много евтино си го намерил (наполовина от колкото аз). Ако можеш да намериш само лява шина, може и строшена защото ми трябва задната пета, та да си го довърша и моя. Не ми се дават още 40 лв за колмлект само заради него. Ма и аз пък как го изгубих да.........му се нвевиди.
    Последно редактирано от iiiopo; 05-12-07, 14:25.
    О899 2б2 1З2

Коментар

До: Рейлинг на хардтопа + и -

Преди доста време имах пасат
      неговите шини бяха различни от тези, които намерих.
      не ги намерих лично аз, а едно от моите момчета, който е активен писач във форума на VW.
      Предполагам, че ако поразгледаш из моргите, няма да е трудно да се сдобиеш с цяла релса.

Напълно те разбирам за това, колко те е яд за загубената пета, защото пък аз си загубих джаджите, с които закрепвам две тръби между релсите. Това го бях направил навремето на пасата и тръбите бяха ф25, а джаджите някакви алуминиеви - произведени от турска фирма за стелажи. След като обърнах половината свят, отидох да си купя нови - Йок ( не тур.) фирмата фалирала преди 6 години.
      и от неволя си направих такива хватки от тетки за пластмасова водопроводна арматура НИБКО или нещо такова.

Разрязах ги по делителната линия, пооформих им малко профила, прихванах ги с имбусни болтчета неръждавейка и стана доста надеждно и здраво. Само дето не е толкова красиво, колкото беше с алуминиевите захвати, но се надявам, че след като вече не са ми толокова необходими, по-лесно ще си ги намеря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X