Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабели за свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кабели за свещи

Здравейте колеги, днес колата започна да гърми и да гасне, осеща се и леко прекъсване. Аз го отдавам на влажното време и стари кабели, защото след като позагря се оправи.
    Четох в темата за взаимозаменяемите части, че стават от Лада. Въпроса ми е от каква лада да търся и как става номера с лулите? Прибягвам до този вариант заради разликата в цените, а тя е голяма и решаваща в моя случай.

От: Кабели за свещи

Ако за кабели - категорично НЕ стават от Лада. лулите нямат нищо общо. Извади един от оригиналните откъм свещта и сам ще разбереш за какво говоря.

Търси кабели Tesla. Не би трябвало да са трудни за намиране. Поне не бяха аз като търсих. Смени и капaчка и палец, по възможност не с италиански (които де-факто са китайски, ако magnetti-marelli). От италианска капачка ме биеше ток при реглаж на запалване, което значи че материала и е пълен шит!
    Последно редактирано от sparkybg; 14-11-14, 17:46.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега, инвестицията в кабели е дълговременна, така че няма нужда от компромиси заради цената.
      Не е като да се сменяват всяка година.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Tесла са добри и си заслужава да свали неговите и вземе подобни.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

В тази тема също има обсъждано.
          Дано не забравя утре да снимам опаковките.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=99037
          Последно редактирано от TigerHunter; 14-11-14, 17:53.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз сменявах преди месец кабели. Взех на Tesla, бяха 58лв. Моите старите бяха SEIWA, но не бях доволен от тях, купих ги преди година и половина. Смених ги защото, като загрееше колата и започваше да прекъсва между 1800 и 2200 об. след като сложих Tesla-та всичко заспа.

Коментар

Още един глас за Тесла. 3 години карах с такива без никакви проблеми.
              Когато ги пазарувах обиколих половин София. Не намерих съответствие с никакви други кабели.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X