Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТериOс и бавни-възможно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТериOс и бавни-възможно ли е?

Някой чепкал ли го е този въпрос?Може ли да се намери отнякъде схема на скоростната кутия?Каква е връзката с междуосевия диверенциал?Няма ли някой счупена, разглобена кутия да я погледна?Ако трябва да се изработват детайли като зъбни колела и прочие, отливки на корпуси и подобни не е страшно стига да стане.

От: ТериOс и бавни-възможно ли е?

Ако мислиш да преправяш твойта раздатка, не е правилната идея. Най добре да насадиш скорости и раздатка с бавни от друга джипка с подобни размери, примерно от фероза ...имай предвид че получавайки бавни няма да имаш фултайм!
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Всъщност аз незная Териуса има ли раздатка.Какво раздава тя?В Газката си имах Раздатка която си раздаваше напред и назад.В Териуса това става чрез междуосев деференциал.Съжалявам ако въпросът е много тъп.Иначе благодаря за идеята-скорости от Фероса с раздатка.Ще мога ли обаче да ползвам своя диференциал.Много е удобно с копченцето за блокаж на таблото.

Коментар

Междуосевия диференциал се намира в раздатката.
        А тя може да е в един корпус със скоростната кутия. Не знам точно как е на териуса.
        Не съм се интересувал. Не, няма да имаш копче от таблото.
        Ще имаш втори лост.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Или имаш бавни или междуосев диф, не знам да има раздатка суперселект като за твойта кола. Може би от мицубиши пинин ама май и тя е голяма...

Коментар

Раздаточная коробка нива 2121 служит для изменения величины крутящего момента и распределения его между передним и задним мостами. Коробка имеет две передачи с передаточными числами 1,200 и 2,135. Передний и задний мосты приводятся постоянно и связаны межосевым дифференциалом, перераспределяющим крутящий момент между ними в зависимости от сопротивления движению колес. Для повышения проходимости автомобиля дифференциал можно блокировать, при этом передний и ...
            Дали ще стане обаче...
            Последно редактирано от Goblin; 18-07-14, 17:47.

Коментар

На нивата раздатката е отделно от кутията, на твойта как е ? Дори да е отделно това 1,2 на бързите не е добре...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X