Колеги, много съм го закъсал. Търся бутало за Дайхатсу Фероза 1,6, 16V. Моля, ако може някой да ми помогне или да ме подсети от къде мога ди си намеря, освен от Мошеника Здравко и арабите по Симеон. Предварително Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трябва ми бутало, Daihatsu Feroza
Свий
X
-
До: Трябва ми бутало, Daihatsu Feroza
Стефчо,когато ти е спукно едно бутало ни не мислиш да правиш основен ремонт,мисля че не е необходима смяна на цялата група,ае достатъчно да смениш само спуканото. Оставям настрана цените на всичките бутала в сравнение с едно читаво втора ръка. Надявам се че ще се съгласиш.
Коментар
-
а кое си заслужава?
едно оставане в гората примерно в този сезон - късният следобед още повече не си заслужава
да не говорим ако с тебе са жената и детето
в прочем трудът да смениш едно бутало е почти същият като да смениш 4 консумативите - разбирай масло антифриз свещи и гарнитури - също така и така ще ги смениш освен ако разбира се не караш по мундарската
а и е по вероятно да намериш комплект бутала сегменти бутални болтове и биели от колкото едно бутало
цената на комплекта е около 500 лв - приятел с Фероза скоро прави ремонтBMW X6
Коментар
-
Първоначално публикуван от elbibo7100 Преглед на мнениеСтефчо,когато ти е спукно едно бутало ни не мислиш да правиш основен ремонт,мисля че не е необходима смяна на цялата група,ае достатъчно да смениш само спуканото. Оставям настрана цените на всичките бутала в сравнение с едно читаво втора ръка. Надявам се че ще се съгласиш."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
той щом е спукал буталото няма да е от хубаво.
с едно бутало различно от останалите само за продаване.някой друг да си скуби косите.
ако наистина струва 500лв и мислиш да си я караш няма кво да му мислиш.шлайф и готово.
Коментар
-
Мда, и аз подозирам, че това му е идеята. Ще я засили на някой и той после ще си скубе косите. Ял съм ги тия вафли, та знам какво е чувството...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Всъщност колега не ми е това идеята. Идеята ми е да си се возя с него, докато се разпадне, тъй като не мисля, че Дайхатсу е толкова търсен джип. Не искам да кажа нищо лошо, сигурно аз съм попаднал на лоша джипка, но не виждам смисъл да се прелива от пусто в празно. Тук нещата са следните, ако двигателят ти е добре (което е доста относително), то шасито и е гнило и въобще .... лоша работа. Не го карам на много сериозни терени, така че не мисля че ще имам проблеми.
Просто искам да видя дали това, което искам е един сериозен джип.
Коментар
-
А не смяташ ли, че като разбалансираш мотора, може да го пръснеш в най-неподходящия момент-я при някое рисково изпреварване, я на някой баир и да се пребиеш? Като не ти се прави ремонт, продай я така и си вземи нещо, което ти е по джоба...."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар