Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калъф за резервната гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Калъф за резервната гума

Здравейте, колеги.

Първо , искам да споделя кефа - да - огромния кеф, който ми доставя карането на бълхата.

Друсало .. Да, друса, ама ме кефи

Ускорява като бъги, кара се леко и приятно- просто нито за секунда не съжалявам за верността на избора си.

В събота бях на гресиране, разгледах я отдолу - просто без никакви забележки - явно е карана само на асфалт. Майстора, който гресираше, видимо ми завидя

И сега по темата - резервната гума си стои така отвънка - едно самотно и съблечено, и като я гледам, и си мисля за калъф, защото просто ме е яд, като я гори слънцето.

Виждал съм пластмасоми калъфи - кутии - за резервна гума, виждал съм разни хромирани, виждал съм и обикновени кожени.

И съответно моля за съвет и ориентиране - към какъв да се насоча?

Какви цени трябва да очаквам?

Универсални ли са тези калъфи или са строго спесифични за определен размер гуми?

Продават ли се употребявани, има ли смисъл да търся такива?

Е такива въпросчета ми се въртят в главата.

За отговорите на които предварително благодаря!

До: Калъф за резервната гума

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Здравейте, колеги.

Първо , искам да споделя кефа - да - огромния кеф, който ми доставя карането на бълхата.

Друсало .. Да, друса, ама ме кефи

Ускорява като бъги, кара се леко и приятно- просто нито за секунда не съжалявам за верността на избора си.

В събота бях на гресиране, разгледах я отдолу - просто без никакви забележки - явно е карана само на асфалт. Майстора, който гресираше, видимо ми завидя

И сега по темата - резервната гума си стои така отвънка - едно самотно и съблечено, и като я гледам, и си мисля за калъф, защото просто ме е яд, като я гори слънцето.

Виждал съм пластмасоми калъфи - кутии - за резервна гума, виждал съм разни хромирани, виждал съм и обикновени кожени.

И съответно моля за съвет и ориентиране - към какъв да се насоча?

Какви цени трябва да очаквам?

Универсални ли са тези калъфи или са строго спесифични за определен размер гуми?

Продават ли се употребявани, има ли смисъл да търся такива?

Е такива въпросчета ми се въртят в главата.

За отговорите на които предварително благодаря!
    отиди на е-бей, и потърси какво се предлага там.
    Също даи марка на кола и размер на гума.
    хайде със здраве
    CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
    http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
    http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Кожена е около 30-40 лева, разтърси се из обявите доста се продаваха.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първо честито и със здраве да я караш. Второ, не си хвали много много колата, че една кола почнеш ли да и правиш комплименти .... и тя ти показва че не е баш така.
        Кожени калъфи съм виждал и за по 12- 13лв, но все пак пробвай и различни варианти и виж какъв стои най- добре.
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
          ..не си хвали много много колата, че една кола почнеш ли да и правиш комплименти ...
          Мда-а-а.. Кола, жена и цветен телевизор не се хвалят...

Коментар

Благодаяр за инфото
            Приемам веднага забележките
            бълхата е Фероза, гумите са 195х80х15

калъф от и-бей не мога да пробвам, за съжаление, а така и не разбрах къде тук мога да потъърся такъв

Имам и втори въпрос - къде точно мога да си анонсирам подпис, защото нещо не виждам тая опция

Благодаря предварително

Коментар

Re: Калъф за резервната гума

калъфи за резервна гума има на Илиенци (информацията е от миналия месец). Продават ги при авто аксесоарите. Цена 13 лв. Черни с изписани няколко марки на джипове. За съжаление не пише Дайхатцу, но от слънце и зли очи ще пази.

Коментар

До: Re: Калъф за резервната гума

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
                калъфи за резервна гума има на Илиенци (информацията е от миналия месец). Продават ги при авто аксесоарите. Цена 13 лв. Черни с изписани няколко марки на джипове. За съжаление не пише Дайхатцу, но от слънце и зли очи ще пази.
                Благодаря за инфото, точно и ясно.
                Сега ще организирам някой от София да ми я свърши тази услуга, че Филибето е далече от Илиянци.

Надписа не е определящ - сигуно има и без надписи, а ако няма, не ми се вярва да е чак толкова неизтриваем.
                А надпис ДАЙХАТСУ мога да си направя самичък.

Колеги , благодаря ви!

Коментар

Моят беше с разкъсана кожа,но пластмасовия щит го имаше.Купих си изкуствена кожа за 2-3 лева и приятел сарач ми го скрои и заши за още десет.Това е.Потърси от някъде скъсан...
                  VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Вени, не е нужно да се ходи до Илиенци. Сигурен съм, че и в Пловдив може да се намери в магазините за автоаксесоари. Има неутрални калъфи с надпис 4 Х 4, които в твоя случай са подходящи.

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
                      Вени, не е нужно да се ходи до Илиенци. Сигурен съм, че и в Пловдив може да се намери в магазините за автоаксесоари. Има неутрални калъфи с надпис 4 Х 4, които в твоя случай са подходящи.
                      Благодаря!
                      Намерих си точно такъв в Пловдив - на цена 36 лева.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X