Направо се разбрида и изтъня наполовина-да се чуди човек,все пак са стоманени нишки.Ново май не може да се намери.Някой да има читаво.Или да заменя с друго?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жило на газта
Свий
X
-
От: Жило на газта
До тук съм проверил в Евро 07, Овърмайнд, Мегапартс, Балканпартс, Автоплюс както и в няколко интернет сайта твърдящи, че продават жила. На нито едно от местата нямат жило за газ. Само в СТД на Евлоги Георгиев ме попитаха за номер на рама за да ми кажат за колко време могат да ми го доставят и за какви пари. По Симеон в участъка от Димитър Петков до Ботев няма! Открих обаче в Княжево стара фирма, която изработва жила, но искат да видят оригиналното и тогава да кажат цена. За сега е това ..... имах желание, но няма жило ....Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеОткрих обаче в Княжево стара фирма, която изработва жила, но искат да видят оригиналното и тогава да кажат цена.
Работят добре, ама от доста време не познават парите. Успех все пак.
Между другото с малко ТНМТ става с практически всяко жило което успееш да намериш стига да е същата дължина или по-дълго.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМежду другото с малко ТНМТ става с практически всяко жило което успееш да намериш стига да е същата дължина или по-дълго.
Коментар
-
Така, сега да докладвам .. съвсем се обърках. Звъннах на STB и продиктувах номера. Обадиха ми се обратно след около 20 минути за да ме питат: колко е дълго жилото, има ли цветова маркировка на него .. някъде трябвало да има червено и че по този номер джипа е произведен 89 година и дали не е карбураторен?!! Отговорих, че е инжекцион, че не знам дали има маркировка и не знам, колко е дълго жилото. В крайна сметка нямат никакви жила и ще трябва да го доставят с поръчка. Това ще отнеме около месец и цената му е 37 лева. Твърдят, че ще бъде оригинално японско.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Ако кожуха е здрав купувате стоманена тел на метър и половин час играчка и готово. Гресирайте гоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар