Обява

Свий
Няма добавени обяви.

части за Фероза - къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• части за Фероза - къде ?

Колеги ферозаджии,
    някои от вас може би помнят че преди известно време проплаках на умряло за мойта джипка - сега вече съм си в софия и се заемам да си я оправя (нещо което поради известен брой причини се поотложи във времето) и се натъкнах на позабравения проблем с дефицита на части за нашата "екзотична" както ми я наричат джипка.
    конкретния ми проблем е че никъде (засега надявам се) не мога да си намеря колянов вал ...
    това ме наведе на мисълта да ви предложа да споделим информация къде могат да се намират части - нещо което би спестило време и нерви на всички нас :
    аз например засега ( като изключим 100те арабски магазина по цар симеон където "няма,няма..." даже и един елементарен заден стоп ) знам за :

- IMG-motors -ул Кешан 9 - гарнитури,бутала,лагери,сегменти ; тел 02/846 86 24

- STB-Bulgaria - Бул. Евлоги Георгиев 74 -имат доста неща (нови) и внос с поръчка на почти всичко ,НО на съотетно дебелите цени обаче; тел 02/943 00 50
    ....
    е , това е и защото от доста скоро имам ферозата . нека други с повече стаж, опит и информация споделят и да заформим в тази тема нещо като една общополезна база данни за намиране на части ...
    Предварително благодаря на всички и дано на никой не му се налага да ползва тази информация ... и все пак - мисля хубаво е да я има някъде накуп ... смело и безаварийно на всички ...
    Последно редактирано от Naf; 10-10-07, 21:13. Причина: допълнение и пожелание

От: части за Фероза - къде ?

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109115&highlight=%EC%E0%E3%E0%E7%E8%ED%E8+%F7%E0%F1%F2%E8+%D4%E5%F0%EE%E7%E0
    я
    вно не си чел достатъчно !
    Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Колега, виж датата на постовете!
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

ужас
        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

www.venterz.com/cars.гарнитури за Фероза може да се поръча и по телефона. Гарнитурата за глава с двойна обшивка 34 лв. качеството е далеч по-добро от това на Симеон, където комплекта струва 150 и половината от него не става за нищо. Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X