Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daihatsu Feroza след притежанието на "камион" - защо не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Daihatsu Feroza след притежанието на "камион" - защо не?

Здравейте колеги,

Имал съм до сега Витарник дълга база и Диско 1, но в момента имам нужда от малко, събрано и проходимо джипче, за предпочитане здраво и непретенциозно, а ако е произведено като братовчед на Тойота, още по-арно... Както се досещате - насочил съм се към Фери като концепция.

Проблемът е, че не съм се возил/шофирал такава животинка и ми е интересно дали ще си паснем, а това не искам да го разбера след като се разделя първо с няколко хиляди лева.

Няма да питам ама колко е голям джипа, ама къде минава и къде не минава сравнение с джипа Х, гние ли и т.н. - всичко това изчетох предварително тук и по чужди форуми. Общото заключение на всички е, че това е малък практичен джип за по гората и от вкъщи до гората, за на дълго и много багажи не става. Виж, за това ставаше Диското, ама трябва варела с нафта да си го караш с теб - на дълго 10 нафта при 110-120 ми даде до морето, на късо... не съм го смятал, ама камион караш - на камион сипваш. Витарката я бях газифицирал с газова, която струваше почти колкото нея и гореше 11/100 градско газ. Фантазия. Да, ама като си отидох до вилата извадих забилите се два кола в броните от пластмаса /да, направо се вдигнал един клон, та пронизал бронята!/ и десния пластмасов праг беше увиснал - забърсал ръба на коловоза и хайде... Та в този ред на мисли Фери ми се вижда някак по... желязна. Знам, че сега от Диското ще ми се стори като лагерна количка с покрив, ама предпочитам 14-15 газ отколкото 13 нафта като разход, при положение, че не возя багажи, а на теглича си слагам едно ремарке половин тон и то ми е и като багажник

Има ли колега от София, който може да отдели 30 минути от времето си, да ми покаже Ферито / Рокито, да ми пообясни това-онова, да го попитам някои нещам да се повозим/покарам да видим как е... Да остави телефон и аз ще се свържа с него, или ако има желание, еле ако пък продава своята Фероза да звънка на 0896473543.

Горивото си го плащам аз разбира се, а и дето се казва ще седнем да се почерпим /без алкохол, водачи сме на МПС, хем щар по щар )) /.

Предварително благодаря за отзивчивостта!

От: Daihatsu Feroza след притежанието на "камион" - защо не?

Между 2-ри и 10-ти януари планираме преход с колеги до връх Мургаш от Кремиковци,завършващ с барбекю на старата хижа горе.Ако искаш,преди това ще пиша тук и заповядай!

Коментар

От: Daihatsu Feroza след притежанието на "камион" - защо не?

Това е най добрия начин, да видиш дали ще ти пасне джипа.
      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X