Обява

Свий
Няма добавени обяви.

верига на Териос!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• верига на Териос!

Здравейте и от мен. Искам и аз да съм горд собственик на Териус. Харесъл съм си Териус стегнат лъскав всичко по него е сменено но разбрах че е бил скъсал верига. Всичко е сменено и подновено. Има ли причинана да се притеснявам???
    Благодаря предварително!

От: верига на Териус!

Ако ти го дават с резервен двигател вземай го не се май!
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
      Ако ти го дават с резервен двигател вземай го не се май!
      +1, докато не отвориш двигателя не се знае какво е станало, може и да минеш метър, ама може и на криво да стъпнеш
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от waskes Преглед на мнение
        Здравейте и от мен. Искам и аз да съм горд собственик на Териус. Харесъл съм си Териус стегнат лъскав всичко по него е сменено но разбрах че е бил скъсал верига. Всичко е сменено и подновено. Има ли причинана да се притеснявам???
        Благодаря предварително!
        Да.

Коментар

От: верига на Териос!

Войводо, дай малко по-изчерпателно. Все пак ти имаш най-много опит в тия неща.
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

На мен пък ми смениха така веригата че след 500 км останах на пътя ... и после след много въртене в сервиза ме накараха да купя платка електронна - тая черната не и знам името точно но не беше тя и сега си я имам . И после се оказа че веригата ( сменената - новата ) е стъргала по едно зъбно колело ( по малкото от комплекта верига ) на което му липсваха около 10- 12 зъба беше ги изяла веригата. И съответно се напълни картера със стружки... голям чеп ядох. Сложиха ми нова верига и чистиха стружките ама надали са изчистени всичките. А може и комлекта да не е бил качествен . Майстора също не беше добър но го разбрах късно. Аз обаче не искам да я продавам .. кефи ме тая джипка. Но и много разходи имах до сега по нея. А и в момента главата ми е на ремонт заради клапаните които ми казаха че не са се прецакали от веригата а от газта но не знам дали е така. Все пак веригата не ми се скъса...

Коментар

" Трагикомедия (гръцки) - драматична творба, в която трагична история, е изобразена в комична форма, или смесица от трагични и комични елементи. "

Коментар

Колега да не си ясновидец ? Това стана в Гърция и майсторите бяха Гръцки

Коментар

Колегата не е ясновидец, просто в тоя цирк играе отдавна
                  Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                  Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

На мен ми е интересно как два различни двигателя на Териос ( този с ремъка и този с веригата ) са проблемни и двата ?? Но щом казвате съм сигурен че е така. Просто избрахме този модел като по икономичен и с по малък данък . Кажете какви мерки да вземем за да нямаме проблемите които описвате... По добро масло или ??// Кажете ..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X